Головна » 2011 » Лютий » 11 » Потрібен дитсад у Голубівці
21:22
Потрібен дитсад у Голубівці
Збори уповноважених жителів Голубівки та Черемухи відбулися 4 лютого. У роботі зібрання брали участь голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський, начальник управління праці та соціального захисту населення О.П.Розумович, начальник управління пенсійного фонду України в Ружинському районі В.П.Бражник, заступник начальника РВ УМВС І.В.Гіжа, заступник начальника відділу держкомзему М.В.Руденко, заступник головного лікаря центральної районної лікарні О.А.Боденчук та депутат районної ради А.М.Марущак.
Сільський голова О.М.Лікарчук інформуючи про діяльність сільської ради у минулому році зазначив, що на території громади функціонує школа I-IIIст., будинок культури та клуб, сільська бібліотека, два ФАПи, відділення зв’язку, а також ТОВ «Новофастівське», ТОВ «Голубівське», ФГ «Бджоляр-Загороднюк», ППФГ «Колос», ППФГ «Надія», СФГ «Нижник», ФГ «Зінчук П.М.» та СФГ «Нива».
Сільський голова ознайомив всіх з програмою соціально-економічного розвитку сіл на 2011 рік. У нинішньому році, крім наведення належного санітарного стану населених пунктів, заплановано перевести поштове відділення та ФАП в приміщення колишньої контори господарства, завершаться ремонтні роботи у будинку культури - перекриття даху і заміщення вхідних дверей та встановлення економ-котла.
Керівник ТОВ «Новофастівське» Ю.В.Крижанівський зазначив, що підприємство в Голубівці орендує 848 га землі, середня кількість працюючих у товаристві - 43 людини, середня місячна заробітна плата становить 1398 грн. Всі податки, збори і відрахування сплачено. Із посівних культур вилучені ячмінь та цукровий буряк. А також на часі питання про заміну поголів’я великої рогатої худоби.
Голова РДА та голова районної ради в свою чергу тримають на контролі питання про відновлення вирощування цукрових буряків та відновлення тваринницької галузі в селах району.
Голова районної ради Б.О.Ходаківський зауважив, що в селі потрібний дитячий садочок для розвитку дітей дошкільного віку.
Стосовно відсутності медпрацівника у Черемусі, заступник головного лікаря О.А.Боденчук зазначив, що в жодному разі ФАП не можна закривати, адже на території села проживає велика кількість людей пенсійного віку. Фельдшер з Голубівки, чи з іншого села, або з району їздитиме до Черемухи. Для медпрацівника, який працюватиме там, будуть створені всі необхідні умови проживання.
Наталія ШУЛЯК
Переглядів: 676 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100