Головна » 2011 » Грудень » 23 » Тернистий шлях до омріяної родини
11:02
Тернистий шлях до омріяної родини

Засідання комісії з питань захисту прав дітей відбулося 8 грудня у райдержадміністрації. Члени комісії розглянули питання щодо надання згоди органу опіки та піклування Ружинської райдержадміністрації на встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, і яка перебуває в приватному закладі Житомирському соціально-реабілітаційному центрі для єврейських дітей дитячому містечку «Алюмім».

Начальник служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук розповіла  про ситуацію, яка склалася в родині з Ружина. Вихованням хлопчика з народження займалися дідусь і бабуся. Коли йому виповнилося 9 років, подружжя переїхало проживати до Ізраїлю, але онука забрати з собою вони не змогли. Мати дитини, яка проживала в Києві, забрала сина до себе, але не займалася вихованням дитини і підлітка забрали до київського притулку «Місто щасливих дітей», де хлопчик перебував два роки. Матір, тим часом, позбавили батьківських прав, а сина перевели у Житомирський соціально – реабілітаційний центр для єврейських дітей дитяче містечко «Алюмім», де він виховується й сьогодні. Бабуся подала заяву на встановлення над онуком опіки з подальшим його виїздом до Ізраїлю.
Заслухавши пропозиції та зауваження присутніх, орган опіки та піклування Ружинської районної державної адміністрації не заперечує встановити опіку над дитиною його бабусею, в разі погодження самого підлітка та за відсутності загрози для його здоров’я і життя.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 2405 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100