Головна » 2011 » Лютий » 3 » Встановити зубні протези можна в районній лікарні
10:16
Встановити зубні протези можна в районній лікарні
Новий стоматологічний кабінет відкрився у Ружинській районній лікарні. Нещодавно медичний заклад придбав сучасну стоматологічну установку (з водяним охолодженням, екраном та камерою) і лабораторію з виробництва металокераміки.
 

Відтепер у лікарні можна буде провести протезування металокерамічними конструкціями, які не лише виглядають естетичніше, ніж металічні, але й мають ряд переваг над ними. 
– Металокераміка відновлює фізіологічну форму і колір зуба, а після встановлення зубних металокерамічних протезів вас не турбуватиме присмак окису в роті. Раніше ряд послуг пацієнти могли отримати лише у приватних стоматологічних кабінетах, проте ми прагнемо задовільнити всі потреби мешканців району. Тому тепер у районній лікарні можна буде зняти зубні камені за допомогою ультразвукового скалера, віднововити повністю зруйнований зуб, провести фотополімерну реставрацію та бюгельне протезування (за допомогою м’яких протезів), – розповідає лікар стоматолог-протезист О.В.Столярець.
Саме Олександр Валентинович Столярець, який, до речі, пройшов курси спеціалізації й має відповідний сертифікат, надаватиме стоматологічні послуги в новому кабінеті. А ще, як наголосив головний лікар ЦРЛ М.П.Зозуля, ціни на деякі види послуг у районній лікарні не будуть занадто високими, за рахунок того, що всі комунальні (тепло – та водопостачання, світло тощо) витрати сплачуватиме медичний заклад. Окрім того, головний лікар зауважив, що уже розроблений прейскурант цін, який затверджений обласним управлінням охорони здоров’я, а для пільгових категорій населення буде діяти гнучка система знижок на більшість стоматологічних послуг.
Аліна ЗІНЬКОВА 
Переглядів: 1065 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.8/17
Всього коментарів: 3
3 kulunka  
0
В районі значно дешевше! Я як дізнаюся ціни то напишу!!!)))))))))

2 Kolega  
0
Це, що виходить у РУжинській лікарні тепер можна поставити зубні імплантанти. Я правильно зрозумів? Цікаво скільки це коштуватиме. Приміром у нас в столиці менше півтори тисячі за один зуб не знайдеш.

1 Хельга  
0
Прогрес дійшов і до нас hands hands hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100