Головна » 2011 » Лютий » 11 » З надією на майбутнє
21:15
З надією на майбутнє

Новий рік для Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався з гарної новини: влітку планується капітальний ремонт школи. "Це, мабуть, тому, що ми гарно пощедрували і поздоровили з Новорічними та Різдвяними Святами наших керівників – Людмилу Миколаївну Пономаренко, генерального директора ДП Агрофірми «Ян», Сергія Миколайовича Данильця, директора ДП «Немиринецьке», сільського голову В.Д. Сіротку, підприємців, медичних працівників, працівників зв’язку.

Адже наші керівники господарств є незамінними спонсора ми нашої школи і ніколи не відмовляють – думали учні. Але «доброю чарівницею» знову стала наша односельчанка, генеральний директор ВАТ «Фармак» Філя Іванівна Жебрівська, яка уже неодноразово допомагала нашій школі у вирішенні невідкладних заходів по ремонту школи.
Так, минулого літа було повністю перекрито дах школи, котельні. Затрати склали близько 230 тисяч грн. Філя Іванівна, Павло Іванович Жебрівські обіцяли, що 2011 рік стане вирішальним для нашої школи: «Спочатку змінимо загальний вигляд, забезпечимо матеріальну базу, а наступний крок – до створення школи нового типу». Ці слова були сказані ще на відкритті Купальського парку у 2010 році. А сьогодні – це вже реальність. Протягом січня у школі проведені заміри усіх вікон, дверей і зараз йде їх виготовлення. Будівельники обіцяють поставити їх на березневі канікули.
Розпочалися конкретні заходи по підготовці ремонту спортзалу, адже тут треба міняти все: від підлоги до утеплення стелі, освітлення і поліпшення опалення: створення кімнат для переодягання, душових кімнат. Ведеться підготовка до оздоблювальних робіт класів, коридорів, вестибюлю, вхідних дверей, фасаду школи. Тому віримо, що новий навчальний рік розпочнемо в оновленій школі. Щиро дякуємо за щедрість бажання допомогти, за розуміння проблем освіти, культури, медицини, нашим благодійникам: Філі Іванівні, Павлу Івановичу Жебрівським.
Людмила КОЗАЧУК

Переглядів: 707 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100