Головна » 2011 » Лютий » 27 » Чим активніше ми попрацюємо, тим більше допоможемо хворим
18:11
Чим активніше ми попрацюємо, тим більше допоможемо хворим

Збори юних волонтерів щодо відзначення VI всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» відбулися минулого тижня. Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк, провідний спеціаліст центру С.П.Кутюк та учні 8 класу Ружинської гімназії обговорили всі найактуальніші питання щодо проведення благодійного руху.

Минулорічна акція привернула чималу увагу жителів Ружинщини. Під час якої зібрані благодійні кошти були перераховані на придбання медичного обладнання для дітей із захворюванням зору. В цьому році з 1 по 15 травня за-плановано VI щорічну Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця», метою якої є допомога хворим дітям на цукровий діабет. Уже починаючи з першого травня, волонтери будуть збирати кошти на території Ружина, Ружинської гімназії та районних шкіл. Кожен з добровольців-волонтерів матиме бейдж-ідентифікатор (з печаткою Фонду чи регіонального партнера та порядковим номером, який вказується й на скриньці), спе-ціальні скриньки для коштів з відповідними захисними елементами та сердечка-наліпки, які даруватимуть всім, хто долучиться до акції. Після закінчення акції зібрані кошти будуть передані в дитячі лікарні на придбання необхідного обладнання.

Волонтер — це доброволець, що безкоштовно, за власним бажанням, допомагає людям, які цього найбільше потребують. Діяльність волонтерів є основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в собі найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. Протягом акції всі організації, установи та підприємства можуть долучитися до благородної справи, порятунку хворих дітей від страшної недуги. Чим більше нас буде та чим активніше ми працюватимемо – тим більше ми зможемо допомогти хворим.

Юлія МАКОВЧУК

 

Переглядів: 614 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100