Головна » 2011 » Вересень » 8 » День знань відзначили у Білилівській гімназії
13:46
День знань відзначили у Білилівській гімназії
Веселим дзвоником зустріли в Білилівській гімназії початок нового навчального року. Зі святковим настроєм, щирими посмішками та пишними бантиками учні заполонили шкільне подвір’я. В цьому році до родиного кола гімназії приєдналися 22 першачки. Радісні і водночас схвильовані, вони, тримаючи за руку тата чи маму, вперше переступили поріг гімназії, яка для них стане першою сходинкою до дорослого життя.

Привітати з новим  навчальним роком педагогічний колектив та учнів завітав заступник голови обласної ради М.А.Чигир, який з нагоди свята подарував учням 10 м’ячів та декілька люстер для вбиральної кімнати і приміщення їдальні. Михайло Андрійович наголосив, що Білилівська гімназія – один із кращих навчальних закладів. Тут навчалися не одне покоління людей, які зробили великий внесок для розбудови нашої країни.
– Щиро вітаю всіх з Днем знань – святом мудрості і доброти.
Перше вересня завжди особливе і хвилююче свято, напевно, для всіх, – розповідає М.А.Чигир. – Тому що саме з нього починається невідомий, цікавий, але нелегкий шлях до звершення нових знань і самостійного життя. Бажаю усім школярам на цій стежині підкорити нові вершини та досягти омріяної мети. Ваші наполегливість та старанність стануть запорукою успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – глибокі знання, здобуті в рідній гімназії. Як сказав один мудрець: «Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього». Також велику шану складаю вчителям, адже саме вони щедро духовно віддаючи частинку себе кожному учню, виховують справжніх патріотів для нашої держави. Ваша невичерпна великодушність і мудрість допомагає кожній дитині обрати свій шлях у житті і впевнено йти по ньому. Терпіння вам, порозуміння з вихованцями та невичерпної творчої наснаги!
До привітань приєдналися заступник голови РДА Н.П.Петрик та випускниця Білилівської школи 1965-го року В.С.Ковальчук. Побажали всім здоров’я, терпіння, мудрості та родиного благополуччя.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 959 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100