Головна » 2011 » Серпень » 2 » Проводяться підготовчі роботи до Всеукраїнського перепису населення
15:50
Проводяться підготовчі роботи до Всеукраїнського перепису населення
Шановні жителі Ружина!
Кабінетом Міністрів України від 9 квітня 2008 року №581-р прийнято розпорядження «Про проведення у 2012 році Всеукраїнського перепису населення» (у редакції розпорядження кабінету Міністрів України від 28.07.2010 р. №1565-р.), та Календарного плану робіт на 2011 рік з підготовки до Всеукраїнського перепису населення 2012 року, затвердженого наказом Держкомстату України від 28.01.2011 р. №17 тери-торіальними органами статистики розпочаті підготовчі роботи.
Основним заходом у 2011 році в процесі підготовки до перепису населення є про-ведення робіт зі складання квартальних списків житлових будинків та житлових приміщень в інших будівлях у міських поселеннях і списків населених пунктів. Це один з найважливіших етапів підго-товчих робіт, оскільки від якості складання цих списків залежить забезпечення повноти обліку населення під час проведення Всеукраїнського перепису населення.
Дотримання належного порядку в адресному госпо-дарстві міських поселень є одним із важливих факторів, що зумовлюють якість складання квартальних списків.
Житлове господарство, а відповідно і його адресація зазнає постійних змін внаслідок реконструкції раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків, перейменування вулиць тощо.
З метою забезпечення своєчасного і якісного проведення робіт з упо-рядкування назв вулиць та нумерації будинків відділом статистики у Ружинському районі проведено перевірку адресного господарства смт Ружин. Перевірено 41 вулицю і провулків нашого міста. Перевірка дала невтішні результати. Майже третина будинків не мають номерних знаків та аншлагів. Це житлові будинки, адміністративні та виробничі приміщення. Є вулиці, де номерні знаки відсутні більше ніж у половини будинків.
Наше місто з кожним роком стає все красивішим – будуються нові сучасні житлові будинки, офіси, магазини, обновляються старі оселі – «одягаються» в різноманітні «шуби», будуються паркани, при цьому знімаються покажчики з назвою вулиці та номером будинку – які губляться або лежать деінде. Прикріпити їх назад господарі домоволодінь просто забули.
Враховуючи державне зна-чення Перепису населення, привести в належний порядок адресне господарство смт Ружин – обов’язок кожного жителя. Кожен дім, кожна квартира повинні мати номерні знаки. Власники офісів, кафе, магазинів, приватних будинків, керівники підприємств, установ та організацій – перевірте, чи має ваша будівля адресу, чи є на будівлі номерний знак, чи добре його видно зі сторони вулиці – якщо знак відсутній, його необхідно повісити або нанести фарбою.
Відсутність номерних знаків на будинках утруднить роботу не тільки переписного персоналу – обліковці не повинні витрачати зайві зусилля на пошуки необхідної вулиці і будинку, а й представників служб, яким доводиться відвідувати громадян вдома: лікарів, зв’язківців тощо.
Дякуємо за порозуміння і співучасть у підготовці до Перепису 2012!
Відділ статистики у Ружинському районі

Переглядів: 1069 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100