Головна » 2011 » Лютий » 27 » Спартакіада школярів набирає ходи
18:06
Спартакіада школярів набирає ходи

Щорічно з початком навчального року у нашому районі розпочинається і Спартакіада школярів. Це змагання, які проводяться з метою пропаганди фізичної культури і спорту як важливого засобу збереження і зміцнення здоров’я, загартування, залучення дітей до регулярних занять спортом у гуртках ДЮСШ.

До програми Спартакіади   входять змагання із 7 видів спорту. Спартакіада 2010-2011 серед школярів Ружинщини набрала ходи. Вкотре юні спортсмени нашого району змагаються за звання чемпіонів із улюблених видів спорту: футболу, баскетболу, волейболу, тенісу.

Першими за програмою змагань відбулися змагання із футболу. Переможцями зональних турнірів згідно поданих протоколів виявилися Ягнятинська, Немиринецька, Голубівська загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів. Кращою командою серед шкіл І-ІІ ступенів стала команда Карабчиївської школи.

Найбільш популярними, емоційними іграми у зимовий період є баскетбол та волейбол. Тому не дивно, що у цих змаганнях взяли участь 23 команди баскетболістів та 25 – волейболістів. Кращими волейбольними командами стали команди юнаків та дівчат Вчорайшенської школи, баскетбольними – Ружинської гімназії. Серед шкіл І-ІІ ступенів перемогу здобули юнаки – волейболісти Карабчиївської та дівчата Бистріївської шкіл, переможцями у  змаганнях із баскетболу виявились команди Карабчиївської ЗОШ І-ІІ ст.

6 лютого відбулися змагання із настільного тенісу. 21 команда із усіх куточків району прибула до гостинного спортивного залу Ружинської гімназії. Змагання проходили у напруженій боротьбі і перемогу здобули най витриваліші та най-вправніші: серед команд І-ІІІ ступенів – команда Вчорайшенської гімназії, І-ІІ ступенів – Карабчиївської. Другі місця посіли гравці Топорівської та Прибережненської шкіл, третє – Ружинської гімназії та Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Яскравим свідченням майстерності наших спортсменів є їх здобутки на зональному етапі Спартакіади школярів Житомирщини 2010-2011 н. р. Команда юнаків з волейболу Вчорайшенської школи та команда дівчат-баскетболісток із Ружинської гімназії вибороли перші місця у зональних змаганнях.

Сьогодні школярі-інтелектуали готуються до змагань із шашок та шахів. А ті, хто полюбляє колективні спортивні розваги, зустрінуться у змаганнях із промовистою назвою – «Ігри чемпіонів».

Зичмо юним спортсменам високих здобутків та перемог.

О.В.ЗЕЛІНСЬКА

Переглядів: 597 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100