Головна » 2011 » Квітень » 18 » Спільними силами наводять лад у селах
10:43
Спільними силами наводять лад у селах
Весняні роботи проводяться в усіх населених пунктах району.
Так, за словами секретаря Немиринецької сільської ради  Л.І.Ременюк, у селі з початком весни почали проводитися суботники. Розчищено кладовище та завершується ремонт каплички. А також наведений лад на всіх територіях закладів і установ, які функціонують в селі. Вирубані чагарники в посадці. Крім того, прибрали в парку, позагрібали листя, розчистили дерева та вирубали паросль.
Приємні зміни відбулися і в Рогачах. За інформацією сільського голови І.М.Мошківської, окрім наведення санітарного стану в селі та на кладовищі й побілки дерев, біля сільської ради її працівниками висаджено по 10 беріз та сосни. Близько 50-ти дерев посаджено на території господарства ДП «Рогачівське».
Багато зроблено та заплановано і в Прибережному. Як повідомив сільський очільник В.М.Ткачук, на громадські роботи були задіяні 5 безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. За їх допомоги розчищено кладовище від зайвих дерев та чагарників, а також прибрано територію села. Крім того, вже розпочали ремонт приміщення дитячого садочка: встановили чотири вікна та двері, також розчистили біля нього територію, де в майбутньому посадять го-ріхи, абрикоси та вишні.

Наталія ШУЛЯК


Переглядів: 569 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100