Головна » 2011 » Лютий » 3 » Відновлять роботу дитсадка в Крилівці
10:11
Відновлять роботу дитсадка в Крилівці
Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук та голова районної ради Б.О.Ходаківський провели виїзний прийом громадян у Крилівці. Актуальними під час зустрічі були питання зайнятості населення. Адже інвестор, який орендує землі у крилівчан, не тільки не створив за час діяльності жодного робочого місця, а й позбавив роботи тих людей, які працювали у тваринницькій галузі господарства, ліквідувавши поголів’я великої рогатої худоби. Тому значна частина мешканців села займаються підсобним господарством. Але це не вихід із ситуації. Люди прагнуть мати офіційну роботу, щоб мати можливість заробити пенсію.
Не менш важливою для місцевих жителів є проблема водозабезпечення. Часто з ладу виходить обладнання системи водопостачання, внаслідок чого люди залишаються без води, в той час, як у криницях її рівень знижується.
Звернулись крилівчани до голови РДА та голови райради з питанням врегулювання закупівельних цін на молоко, яке переробні підприємства закуповують у населення. Питання актуальне не тільки для Крилівки, а й усіх сіл району. Саме тому неодноразово В.С.Бондарчук під час зустрічей наголошує на створенні сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, які б могли завдяки заключенню договорів регулювати цінову політику між виробниками і переробниками сільськогосподарської продукції. Відповідно, такий кооператив також взяв би на себе водозабезпечення, водовідведення, надання інших сільськогосподарських і несільськогосподарських послуг.
Також турбує жителів Крилівки відновлення діяльності дитячого садка. Адже тут підростає17 діток. Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський, сільський голова С.С.Лизогуб оглянули приміщення загальноосвітньої школи, де попередньо визначили місце облаштування дитсадка. Як зазначив голова райдержадміністрації, у приміщенні загальноосвітньої школи, після відповідного переобладнання уже в нинішньому році заплановано відновити роботу ДНЗ. Для цього з районного бюджету передбачено 50 тисяч гривень.
На прийомі у керівників району побувало більше тридцяти жителів Крилівки.

Василь КАЩУК


Переглядів: 572 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100