Головна » 2016 » Грудень » 22 » «З добром до дітей»
12:02
«З добром до дітей»

Ружинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Дня спільних дій в інтересах дітей  з 1  по 30 листопада 2016 року проводив благодійну акцію «З добром до дітей».

   Метою благодійної акції був збір одягу та взуття, раніше використаного, для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та сімей з дітьми тимчасово переміщених осіб з районів проведення  антитерористичної операції.
За результатами проведення даної акції, було зібрано дитячий одяг, взуття, які були у користуванні. 
У благодійній акції взяли участь загальноосвітні навчальні заклади: Ружинська гімназія, Мовчанівська ЗОШ І-ІІІ ст., Березянська ЗОШ І-ІІІ ст., Роставицька ЗОШ І-ІІІ ст., Ягнятинська ЗОШ І-ІІІ ст., М.-Чернявська І-ІІ ст., Чорнорудська ЗОШ І-ІІ ст., Огіївська ЗОШ І-ІІ ст., Вербівська ЗОШ І-ІІ ст., Бистріївська ЗОШ І-ІІ ст., Вільно-пільська ЗОШ І-ІІІ ст., Вчорайшенська ЗОШ І-ІІІ ст.  
Ружинський районний центр СССДМ висловлює щиру подяку директорам, вчителям, учням та батькам за активну  участь в  благодійній акції «З добром до дітей». Бажаємо всім вам міцного здоров‘я, успіхів в роботі та навчанні, тепла, миру та злагоди.
Віримо, що спільними зусиллями ми  допоможемо кожній родині!

 

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів: 1817 | Додав: kulunka | Теги: Благодійна акція, допомога, ЦСССДМ, діти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100