Головна » 2011 » Квітень » 29 » Залучаємо молодь до спорту
10:32
Залучаємо молодь до спорту
Нарада з питань активізації спортивно-масової роботи у селах та проведення місячника з облаштування шкільних спортивних майданчиків відбулася у відділі освіти РДА 12 квітня.

У зустрічі взяли участь голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський, заступник голови РДА І.І.Семенчук, начальник відділу освіти В.Г.Федорчук, вчителі фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни» та представники дитячо-юнацької спортивної школи.
Голова федерації футболу Л.П.Маслюк запропонував провести районну Спартакіаду, в якій зможуть брати участь команди з кожного села. Передбачено провести масові спортивні заходи: піднімання штанги, армреслінг, біг, перетягування каната тощо. До участі планується залучити широкі верстви населення, в тому числі велику кількість молоді.
На нараді порушувались питання про підвіз спортсменів до місця проведення змагань та необхідний спортивний інвентар командам. Голова адміністрації В.С.Бондарчук та голова районної ради Б.О. Ходаківський пообіцяли фінансову підтримку та повідомили про проведення загальнорайонного семінару з сільськими головами щодо облаштування спортивних майданчиків у кожному селі.
Юлія МАКОВЧУК
Переглядів: 642 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100