Головна » 2011 » Квітень » 4 » Гімназія поглиблює знання учнів
15:49
Гімназія поглиблює знання учнів
Відбулись загальноосвітні батьківські збори у Ружинській гімназії. З інформацією про діяльність гімназії виступила директор гімназії Г.І.Гурська.
– З 2008 року на базі Ружинської школи постав заклад нового типу – гімназія, – зазначила Г.І.Гурська. – З першого вересня 2010 року за парти сіли 613 учнів з яких 49 випускників. Зрозуміло, що без успішного учня не може бути успішного закладу. Тому у своїй роботі вчителі орієнтуються на особистість. За три роки існування гімназії досягнуто низку вагомих результатів, піднявся її рейтинг. Це стало можливим завдяки щоденній копіткій праці вчителя та учня, високого професіоналізму вчителів, перемогам наших учнів на різноманітних конкурсах, олімпіадах, Малій академії наук, екологічному фестивалі, спортивних змаганнях, високій результативності зовнішнього незалежного оцінювання тощо. Минулого року гімназія посіла четверте місце в області. Все це засвідчує про те, що навчальний заклад дає поглиблені знання вашим дітям шановні батьки.
Про стан здоровя дітей їх медичне обслуговування розповіла батькам дільничний педіатр ЦРЛ Г.П.Чорноока.
– В минулому році було оглянуто 510 дітей, що становить 98%, – наголосила Г.П.Чорноока. – У 47 дітей виявлено паталогію зору, 20 мають ожиріння першого та другого ступенів, у 37 дітей – гастрити. Тому батькам потрібно більше уваги приділяти здоров’ю своїх дітей.
Про скоєння правопорушень учнями присутнім на зборах надав інформацію інспектор–криміналіст А.В.Бутківський.
Заступник диретора Г.В.Вардецький інформував батьків про проведення підсумкових контрольних робіт в 5-6 класах, ДПА в 4–х, 9-х,11-х класах та про порядок закінчення 2010-2011 навчального року. На завершення загальногімназійні збори прийняли проект рішення.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 715 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100