Головна » 2011 » Березень » 11 » Гуртківці навчаються і розважаються
10:01
Гуртківці навчаються і розважаються

Як нестримно летить час. Здається недавно дітлахи кружляли в новорічних хороводах, тішилися колядками і щедрівками, виготовляли подарунки – «валентинки» для своїх рідних і друзів, потім взяли участь у розвазі «я дарую тобі валентинку». Це дійство проходило у вигляді конкурсів. Свої уміння та навички показали перед глядачами 6 хлопчиків та 6 дівчаток – учні 3-4 класів. Оцінювали конкурс журі у складі директора. Будинку дитячої творчості А.П.Ципцюри та бібліотекарів Ружинської дитячої бібліотеки Л.А.Загороднюк та Л.Л.Мороз.


Кожен учасник конкурсу представив на розгляд і оцінку свої вироби, які діти змайстрували під час гурткових занять. Це настінні панно, листівки, вази, обереги. Дівчатка демонстрували глядачам свої танцювальні вміння, відповідали на запитання ведучої у конкурсі «Інтерв’ю», розповідали, які вони куховарки, разом з хлопчиками виготовляли «валентинки», змагалися у спортивних естафетах.


Хлопчики дарували глядачам компліменти, ласкаві слова, брали участь у спортивних змаганнях.
Коли учасники виконували творчі завдання, керівник гуртків К.М.Сівоздрав проводила рухливі ігри з глядачами.
За результатами конкурсів звання Валентини і Валентина здобули Яна Маліцька та Артем Ловіков, Міс та Містер талановитість – Оля Григорчук та Саша Кожукало, Міс Романтичність та Містер Галантність – Віта Андріїшина та Саша Пузир; Міс Грація та Містер Спритність – Юля Бутківська та Ярослав Цеберко; Міс та Містер Кмітливість – Настя Яворська та Богдан Кравчук; Міс чарівність та Містер Впевненість – Дарина Пташинська та Владик Дембіцький.
Поруч з розважальними
святами, в Будинку дитячої творчості проводяться і тематичні свята. Так, 15 лютого діти проводжали Зиму, а зустрічали Весну. Ведуча – Т.М.Лєксіна розповіла дітям про історію виникнення свята Стрітення, ознайомила з обрядами, що проводять у цей день, звернула увагу на прикмети, пов’язані зі Стрітенням. А Дарина Пташинська та Іра Маківчук розповіли присутнім легенди.
Учні гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Т.М.Лєксіна), показали драматичну виставу «Як звірі Весну шукали»:(зайчики – Діма Любарський та Коля Черешнюк, лисичка – Настя Некротюк, ведмідь – Сергій Лопатін, мишка – Настя Мулярчук, білочка – Саша Давидюк, жайворонок – Катя Литвинчук).
Проводжаючи Зиму (Т.С.Бойко), діти розповідали вірші, грали в «сніжки», катались на «лижах», відгадували загадки.
Під час зустрічі Весни (Оля Григорчук) малята із задоволенням співали веснянки, танцювали польки, хороводи (керівник танцювального гуртка К.М.Сівоздрав, керівник вокального гуртка – В.А.Пеньківський), відгадували загадки.
Наприкінці свята ведуча подякувала всім присутнім за активну участь у підготовці і проведенні свята, пригостила дітей солодощами.

Т.М.ЛЄКСІНА,
завідуюча художньо-естетичним відділом Будинку творчості


Переглядів: 712 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100