Головна » 2011 » Березень » 25
Керівники сільськогосподарських підприємств району, сільські голови та працівники культосвітніх закладів на чолі з головою райдержадміністрації В.С.Бондарчуком, головою районної ради Б.О.Ходаківським та першим заступником голови РДА, начальником управління агропромислового розвитку П.І.Пилипчуком 18 березня вранці вирушили у робочу поїздку до Умані. У дорогу делегацію проводжав не по весняному лапатий сніг. Але, уже відразу після Мовчанівки поля стали чорними, готовими пустити у свої володіння потужні
трактори з механізмами.



Дві години дороги промайнули швидко, у  розмовах та спогляданні пейзажу за вікном автобуса. Спершу він нічим не відрізнявся від видноколів Ружинщини, але згодом картина почала змінюватись. Замість рівнинних полів почалися розлогі пагорби та до ... Читати далі »
Просмотров: 1003 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Її часто називають душею нашого народу… За милозвучність мови, багатство мелодії, за історичну глибину змісту. Ще народну пісню можна назвати чарівним ключем до пізнання людиною своєї нації і, отже, визначення своєї приналежності до неї. Ще з маминої колискової починається наш зв’язок з українським родом. Я особисто відчуваю його через свою діяльність, адже народна пісня стала для мене справою життя, – саме з таких слів розпочинає свою розповідь художній керівник народного самодіяльного ансамблю «Щербів» Сергій Вікторович Нагорнюк.



Народився Сергій Вікторович в Зоряному у родині кіномеханіка та листоноші. Окрім нього в сім’ї виховувалося ще двоє дітей. Будучи маленьким хлопчиком Сергій полюбляв співати… Він прислухався і на ... Читати далі »
Просмотров: 885 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (1)

У зв’язку з руйнівним землетрусом та цунамі, які відбулися
на узбережжі Японії 11 березня 2011 року, в результаті чого загинуло багато людей та понад 400 тисяч осіб були евакуйовані, звертаємось до Вас та всіх тих, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом допомогти жертвам стихійного лиха.
Необхідно зазначити, що після аварії на Чорнобильській АЕС, Японія однією із перших держав надавала вагому допомогу населенню Житомирської області в ліквідації наслідків аварії та конкретну допомогу в реалізації Міжнародної Чорнобильської Програми гуманітарної допомоги і реабілітації Червоного Хреста.
Сподіваємося на Вашу солідарність, чуйність і підтримку.
Перераховувати пожертви можна на банківський рахунок №26006203962, код 02940173, МФО 380805, банк ЖОД «Райффайзен Банк Аваль». Одержувач Ружинська районна організація Товариства Червоного Хреста України.
Призначення платежу: «Для допомоги жертвам землетрусу в Японії».
Навіть найменша пожертва може зберегти життя людини ... Читати далі »
Просмотров: 959 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Схід жителів Немиринців та Зеленого відбувся 25 лютого. У його роботі взяли участь перший заступник голови РДА П.І.Пилипчук, головний спеціаліст сектору землеустрою, моніторингу та охорони земель відділу Держкомзему А.Л.Заєць, начальник відділу праці УПСЗН І.Л.Охрімчук та працівники соціальної сфери села.

Немиринці – гарне та мальовниче село, сюди приїздять з усієї України, аби побачити чудовий Купальський парк та красу цієї землі. 
За словами сільського голови В.Д.Сіротки, тут проживає 727 людей та ще 69 в Зеленому, на території громади функціонують школа, дитячий садок, будинок культури та клуб, сільська бібліотека, ФАП, поштове відділення та господарюють ДП АФ «Немиринецька», ДП «АФ «Ян», 4 підприємці, які орендують стави, та працює 4 торгівельні точки.
Про роботу закладів, що працюють на території села проінформували їх керівники.
Отож, за слов ... Читати далі »
Просмотров: 1057 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Ще перед початком сходу села княжицький сільський голова В.П.Стрільчук бідкалася про те, де взяти кошти на придбання котла такого як у Ягнятині, який би взимку зміг обігріти просторе приміщення сільського клубу чи бібліотеки. На збори прибули представники з району: керуючий справами виконавчого апарату районної ради М.Б.Ярошевський, завідувач сектором землеустрою, моніторингу та охорони земель відділу Держкомзему у Ружинському районі В.В.Білоконь та начальник відділу управління праці та соціального захисту населення І.Л.Охрімчук. 

Звітуючи про свою роботу перед громадою с.Сахни  сільський голова В.П.Стрільчук окреслила коло проблемних питань, які безпосередньо торкаються кожного жителя цього невеликого населеного пункту. З інформацією про стан справ у сільгоспвиробництві в Сахнах виступив керуючий відділком №2, агроцеху №3 «ДП «Ілліч Агро Умань» Б.І.Па ... Читати далі »
Просмотров: 657 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

У Черемусі збори уповноважених представників жителів села розпочав сільський голова О.М.Лікарчук. В охайному, теплому сільському клубі присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих односельчан, які пішли за межу вічності. Сільський голова прозвітував про свою роботу протягом року і звернув увагу присутніх на позитивні зміни, що відбулися в Черемусі останнім часом.

Так у 2010 році за сприянням райдержадміністрації та ра-
йонної ради за державні кошти та гроші жителів села підведено газопровід і уже газифіковано 21 будинок, проведено ремонт асфальтної дороги від Голубівки до Черемухи. А обабіч цієї траси розчищено посадку. У Черемуському клубі проведено поточний ремонт: побілено стіни, пофарбовано підлогу, замінено вхідні двері, закуплено музичний центр для проведення дискотек. Також вивезено 50 тонн цегляного бою для ремонту грунтових доріг та прог ... Читати далі »
Просмотров: 660 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

В роботі зборів уповноважених жителів Зоряного взяли участь, керівник СФГ ім.Мічуріна В.І.Пилипчук, керівник апарату райдержадміністрації А.М.Марущак, провідний спеціаліст Держкомзему у Ружинському районі В.Д.Скрипаченко, провідний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення С.В.Сарнавська, начальник відділу охорони здоров’я РДА В.В.Ніколайчук. Занотовувала події, що відбувалися на сході села, секретар зборів, секретар сільської ради Л.С.Котик.

Звітуючи про свою роботу протягом року сільський голова  підкреслив, що у Зоряному нараховується 200 дворів у яких проживає 350 чоловік. В тому числі молодих людей до 18 років – 83, пенсіонерів – 97 та громадян працездатного віку 170 чоловік. На території ради знаходяться сільський клуб, бібліотека, ФАП, дитячий садочок та два магазини. Тут також працюють два сільгосппідприємства, зокрема, СФГ ім. Мічуріна та СФГ «Магілан». На сході села обговорювались найрізноманітніші питан ... Читати далі »

Просмотров: 623 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Кошти на ремонт ягнятинського дитячого садочка пообіцяв виділити генеральний директор ПСП ім. «Цюрупи» О.Г.Самчук під час зустрічі на сході села, який відбувся 12 березня. У зборах взяли участь голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, депутат обласної ради, головний лікар районної лікарні М.П.Зозуля, начальник відділу Держкомзему у Ружинському районі О.М.Рачук, начальник управління праці соціального захисту населення О.П.Розумович, начальник відділу аналізу і прогнозу управління агропромислового розвитку Г.М.Телінкевич.

Сільський голова В.А.Тимошенко розповів що на території  Ягнятина проживає 1089 чоловік, функціонує школа, дитячий садочок, фельдшерський пункт, клуб, п’ять приватних магазинів та сільськогосподарське господарство ПСП ім.Цюрупи.
– В цьому році ми плануємо провести озеленення околиці села, за кошти місцевої громади побудувати ритуальний ... Читати далі »
Просмотров: 845 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Нещодавно в нашій школі відбувся відкритий захід про історію виникнення чаю. Провели його учні восьмого класу на чолі зі своїм класним керівником Павлюк Ольгою Леонідівною. Весь сценарій свята учні готували самостійно. Вони докладно розповіли своїм молодшим друзям про історію виникнення чаю та про те, як він потрапив в Україну.



Діти продумали все до найменших дрібниць: від прикрашення зали до невеличкого сюрпризу – всіх присутніх вони частували власноруч приготовленими солодощами. Тут були пироги з яблуками, пиріжки з маком, домашнє печиво та смачний запашний чай. На святі учні продемонстрували елементи чайної церемонії, способи заварювання чорного, зеленого, трав’яного чаю. Малюки із задоволенням слухали розповідь своїх ... Читати далі »
Просмотров: 685 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Кожна дитина талановита по-своєму. Необхідно тільки дати їй можливість розкрити в собі щось особливе, притаманне тільки їй. З цією метою велика увага у нашій Зарудинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів приділяється позакласній виховній роботі, яка дає можливість дітям проявити свої здібності, талант, розкрити своє «я».

Плідним на розмаїття виховних заходів був лютий у нашій школі. День святого Валентина, свято всіх закоханих пройшло в школі на «ура». Скільки талантів розкрили присутні на святі.
Учні 10-11 класів були і акторами і поетами, артистами сучасної естради, майстрували наймодніші зачіски, а ще показували такі танцювальні «па», що у багатьох глядачів ноги мимоволі піднімалися під ритмічну сучасну музику і дуже хотілося приєднатися до учасників шоу.
Не було на святі переможених, були лише переможці в різних номінаціях.
Обрали глядачі і мі ... Читати далі »
Просмотров: 713 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Щаслива сім’я – сім’я, де панує любов батьків до дітей, де діти цінують і поважають батьків. В такій сім’ї кожен завжди готовий підставити надійне плече, подати руку допомоги в потрібний час.

В Роставицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів уже традиційним став сімейний турнір з настільного тенісу. Заявки на участь у змаганнях подали десять дуетів (пар). Між ними точилась напружена боротьба, ніхто не хотів здаватись. Коли один з партнерів програвав, другий святкував перемогу. Розпочиналась гра в парах. Отут і потрібно було продемонструвати сімейну надійність, взаємовиручку, допомогу, витримку і наполегливість. Не всім це вдавалось.

Призерами турніру стали: І місце – М.Руссу та І.Руссу; ІІ місце – Л.Саківська та В.Саківський; ІІІ місце – М.Вировий та В.Вировий. За волю до перемоги були відзначені В.Ковальчук та В.Ковальчук. А відкриттям і несподіванкою цього турніру стали В. Бурба і його сестричка Альона.
Всі вони нагороджені грамотами та ці ... Читати далі »
Просмотров: 662 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

В Бистрицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшла Шевченківська декада, яка розпочалася святковою лінійкою присвяченою 197- річниці з дня народження Т.Г.Шевченка. Учні 5-8 класів нагадали присутнім про значення творчості Шевченка на світовому рівні.

Для учнів 5-8 класів була проведена вікторина «Шевченкіана». Наші учні взяли активну участь і показали гарні результати. Перемогла у вікторині учениця 6 класу Наталія Марачківська.

Учні 9-11 класів проводили інтелектуально-розважальну гру «Що ми знаємо про Кобзаря?» Представлено такі команди: «Юні Кобзарі» (9 кл.), «Шевченкознавці» (10 кл.), «Елегія» (11 кл.). Найкращі знання виявила команда «Шевченкознавці», яка найшвидше і влучно виконувала завдання.
Проведений конкурс малюнків – ілюстрацій до творів Т.Г.Шевченка, в якому брали участь учні 2-9 класів. Слід відзначити малюнки: Ю.Приймак (2 кл.), А.Безкоровайного, Г.Кондратчук (3 кл.), О.Посесора (4 кл.), В.Столітньої (5 кл.), О.Яцун (6 ... Читати далі »
Просмотров: 2320 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

12 березня у післяурочний час у Топорівський ЗОШ І-ІІІ ступенів лунала весела музика та дитячий сміх. У школі проходив «Екзотичний географічний ярмарок». Метою цього заходу було ознайомлення учнів з основними центрами походження культурних рослин, розширити знання про екзотичні овочі та фрукти, що є на прилавках наших магазинів, виховати любов до рослин
та почуття прекрасного.

Перед початком «ярмарку» присутні ознайомилися із виставкою кімнатних рослин, батьківщиною яких є Південна Африка, Австралія, Південна та Центральна Америка, Південна і Південно-Східна Азія.
Сцена актового залу прикрашена різнокольоровими кульками, столи – рушниками, у центрі – напис «Екзотичний географічний ярмарок». Перед глядачами на передньому плані розміщені «павільйони»: «Знайомі незнайомці», «Заморські гості», «Українська кухня» – столи, на яких стоять різноманітні плоди. «Покупцями я ... Читати далі »
Просмотров: 692 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)


Головою райдержадміністрації В.С.Бондарчуком прийнято розпорядження №149 від 15 березня 2011 року «Про наведення належного санітарного стану, благоустрою територій населених пунктів та автошляхів району, поліпшення архітектурного вигляду об’єктів».

Згідно даного розпорядження до 26 квітня необхідно провести роботи по санітарній очистці і благоустрою населених пунктів та автошляхів.
Як і в минулі роки, обсяги робіт великі. Необхідно навести належний санітарний стан та облаштувати вулиці, громадські місця, кладовища, пам’ятні знаки та обеліски загиблим воїнам, здійснити ремонт фасадів приміщень, розчистити дерева та кущі, прибрати сміття на берегах річок та виконати ряд інших робіт. Тому до наведення порядку залучатимуться працівники установ, підприємств та організацій, а також категорія людей, які знаходяться на обліку у ра-йонному центрі зайнятості.
Створено штаб по координації дій та контролю за проведенн ... Читати далі »
Просмотров: 657 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Винахідником того волейболу, який ми знаємо і любимо, є мешканець американського міста Холіока В.Морган. Саме йому в 1895 році спало на думку підняти звичайну тенісну сітку на висоту трохи більше за 2 метри й перекидати через неї баскетбольну камеру. Навряд чи Морган зміг передбачити, що з часом ця гра завоює стадіони всіх континентів і стане однією з найпопулярніших.

В Роставицькій загальноосвітній школі проведено два розіграші кубків з волейболу. Спочатку за кубок до Дня Захисника Вітчизни змагались чоловіки та юнаки. Участь у змаганні взяли чотири команди: «Студент» (студенти навчальних закладів), «Зірка» (мешканці села), «Педагог» (вчителі) та «Школяр» (учні школи).

Півфінальні зустрічі закінчились перемогами команд «Студент» та «Педагог». Вони і зустрілись у вирішальному матчі. Цього року, оскільки цей турнір став традиційним і проводиться не вперше, перемогу святкували студенти. Їм і було вручено кубок. Гарну гру показали Ва ... Читати далі »
Просмотров: 735 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Кожна пора року має свої принади, свою красу, але жодна з них не оспівана так повно і ніжно, як весна.
Весна – це сонце і тепло. Весна – це радість усьому живому, що прокинулось від зимового сну.
Здавна люди з великою радістю зустрічали цю найкращу пору року – весну.
Раділи весні і дорослі, і малі.
Свою радість вони виражали танцями, піснями, хороводами.
Сьогодні ми будемо свідками гарного свята «Зустріч весни» - такими словами розпочалося дійство в 1 класі Зарудинецької ЗОШ, яке провела П.П.Хоцянівська. До співпраці були залучені і учні 5 кл.
Із задоволенням спостерігали присутні як Зима змагалася з Весною. Одні діти виконували роль сніжинок, а інші – роль веснянок. Вони по черзі переконували, що саме їхня пора року – найкраща.
Однак, перевагу здобула Весна. Адже, природа пробуджується від зимового сну і прагне оновлення. У ролі Зими – Леся Середюк, Весни – Юля Пудовка.
Веснянки – найкращий скарб нашої національної культури, живе джерело української народної пі ... Читати далі »
Просмотров: 856 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Останнім часом по телебаченню все частіше звучить інформація про те, що в Україні знизилась народжуваність. Не оминула ця проблема і наш район. Аналізуючи ситуацію по реєстрації народження, слід зазначити, що станом на 1 січня цього року в Ружинському районі нашим відділом зареєстровано лише 242 дитини, в порівнянні з 2009 роком народжуваність зменшилась на 37 осіб.

У минулому, 2010 році
хлопчиків народилось більше ніж дівчаток.
Найчастіше прилітав лелека до жителів Ружина та Заріччя, тому в цих населених пунктах району зареєстровано 63 немовлят. 18 немовлят зареєстровано по Білилівській сільській раді, 11 народжень – по Бистрицькій та Чорнорудській сільських радах, по 10 діток зареєстровано у Вчорайшенській, Княжиківській, Мовчанівській сільських радах. В інших сільських радах району зареєстровано від 7 до 1 немовляти. Жодного новонародженого не зареєст ... Читати далі »
Просмотров: 891 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Контрольно-ревізійний відділ в Ружинському районі звертає увагу на ряд змін, що відбулись у законодавстві стосовно визначення витрат на відрядження.
Зокрема, пунктом 140.1.7 статті 140 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), визначено склад витрат на відрядження, за виключенням витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 98 (далі – Постанова № 98).

Вищезазначені нормативно-правові акти набирають чинності з 1 квітня 2011 року.
Відповідно до пункту 140.1.7 статті 140 ПКУ до витрат на відрядження відносяться витрати на відрядження фізичних осіб, які перебувають у трудових відносинах із відповідним платником податку або є чл ... Читати далі »
Просмотров: 1672 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

З 1 січня 2011року в Україні запроваджується екологічний податок, який введено на заміну збору за забруднення навколишнього природного середовища. Порядок нарахування екологічного податку визначено в розділі VІІІ Податкового кодексу
(ст.240-250).

Платниками цього податку є: суб’єкти господарювання,
юридичні особи, що не провадять господарську діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, постійні представництва нерезидентів під час провадження діяльності яких на території України здійснюються викиди забруднюючих речовин в повітря стаціонарними джерелами забруднення, скиди забруднюючих речовин у водні об’єкти, розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях.
Платниками цього виду податку також є суб’єкти господарювання, юридичні особи, що не провадять господарську діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, постійні ... Читати далі »
Просмотров: 1839 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

– З кожним роком в нашій державі зростає кількість громадян, які отримують іноземні доходи. Який порядок оподаткування та декларування таких доходів за 2010 рік? – запитуємо заступника начальника Ружинського відділення Попільнянської МДПІ Володимира Олександровича Ішутіна.
– У разі отримання іноземних доходів громадяни України зо-бов’язані подати річну податкову декларацію за місцем реєстрації. Декларація подається до 30 квітня 2011 року.
Якщо згідно з нормами міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана ВР України, платник податку може зменшити суму річного податкового зобов’язання на суму податків, сплачених за кордоном, то такий платник визначає суму такого зменшення за визначеними підставами у річній податковій декларації.
Не підлягають зарахуванню у зменшення суми річного податкового зобов’язання: податок на капітал, податок на майно, поштові податки, податки на реалізацію, інші непрямі податки.
Для отримання права на зменшення с ... Читати далі »
Просмотров: 561 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

В області різко погіршилась ситуація із пожежами та загибеллю людей на них. Лише у період з 1 по 8 березня в області зареєстровано 49 пожеж, на яких загинуло 8 та травмовано 4 особи. З початку року станом на 9.03.2011 року в області
виникла 331 пожежа.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість 
загиблих на пожежах збільшилась на 26%.
На території нашого району з початку року вже виникло 5 пожеж внаслідок яких 2 особи загинуло.
Враховуючи складну критичну ситуацію в області та районі з пожежами, загибеллю та травмуванням людей на них та запобіганню пожеж, Ружинський РВ УМНС ще раз нагадує мешканцям району основні правила, якими не слід нехтувати під час експлуатації пічного опалення, електропобутових приладів та газового обладнання:
Забороняється:
користуватися несправними печами;
залишати печі, що топляться, без догляду або доруча ... Читати далі »
Просмотров: 644 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

В нашому районі кількість членів становить 2419 осіб, в тому числі 251 дитина, що складає 8,2% всього населення району.

Протягом 2010 року членами лікарняної каси стали понад 100 наших земляків.
Для лікування членів ЛК Ружинщини районна лікарня отримала ліки на суму 154 909 гривень, які використані на лікування близько 1600 випадків захворювань, та створення необхідного запасу в відділеннях лікарні. В обласних ЛПЗ проліковано 682 наших земляка на загальну суму у 135 633 гривні. Витрати на лікування членів ЛК Ружинського району на 583 гривень перевищують надходження внесків.
Лікарняна каса постійно проводить медичний супровід більше 900 дітей-сиріт, з них 8 маленьких мешканців Ружинського району.
В умовах обмеженого державного фінансування галузі охорони здоров’я, діяльність благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», як показує багаторічний досвід, є, прак ... Читати далі »
Просмотров: 577 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Право приймати військовослужбовців, військовозобов’язаних і жінок на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського і старшинського складу та підписувати контракт, надається командиру окремої військової частини, який згідно з Дисциплінарним статутом Збройних Сил України користується дисциплінарною владою командира батальйону (корабля 3 рангу), командира окремого батальйону (корабля 2 рангу), а також начальникам, які користуються рівними з ними правами, та вище.

Перший контракт з солдатами, матросами, сержантами і старшинами з числа військовослужбовців строкової військової служби, військовозобов’язаними і жінками, прийнятими на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського і старшинського складу укладається на строк не менше 3 років.
Після закінчення строку військової служби, визначеного першим контрактом, вона може бути пр ... Читати далі »
Просмотров: 1287 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

В Ружині утвердилась добра традиція вихідними днями про водити спортивні змагання. В цьому році започатковано ще один турнір. На спортивному майданчику зі штучним покриттям вібулись фінальні змагання з футболу на «Кубок ліги» присвячені пам’яті нашого земляка, жителя Ружина, палкого прихильника спорту, здорового способу життя, патріота нашого селища Петра Івановича Гребіня. Перемогу здобула команда «Ветеран» з Ружина, яка у фінальній зустрічі з рахунком 7:2 обіграла команду «Поділля» з Погребищ. Загалом у турнірі брали участь шістнадцять команд, у фінальній частині – чотири. Дві команди з Погребищенського району: «Поділля» з с.Степанки та ФК «Погребище». Наш район представляли команди «Ветеран» та ФК «Ружин». За результатами змагань, які проходили у гострій безкомпромісній боротьбі, перше місце заслужено виборола команда «Ветеран». Друге – посіла команда «Поділля». Третє – ФК «Ружин» і на четвертому опинилась команда ФК «Погребище». Та результати змагань не були головною метою для їх о ... Читати далі »
Просмотров: 968 | Добавил: kulunka | Дата: 25.03.2011 | Комментарии (0)

Міні-чат

100