Головна » 2010 » Серпень » 13 » Гуртують молодь десантники
12:35
Гуртують молодь десантники

Другий рік поспіль у Березянці на початку серпня проводяться спортивні змагання, присвячені Дню аеромобільних військ України. Організатори турніру, колишні воїни-десантники Роман Журавський, Ігор Фіялко, Сергій Чумак, Станіслав Янченко гуртують навколо себе майбутніх воїнів, власним прикладом пропагують активний спосіб життя, вчать любові до батьківщини, патріотизму.
В нинішньому році на березянському стадіоні зібралися нетільки місцеві спортсмени та вболівальники. На турнір приїхали гості з Попільнянського та Сквирського районів.
У футбольних баталіях перемогу здобула команда ДЮСШ «Нива», другими стали футболісти березянської «Ниви», а третю сходинку вибороли спортсмени села Парипси Попільнянського району.
Силові вправи з гирями демонстрували Олександр Ярмоленко з Миньківців Сквирського району, Володимир Мандзюк з Березянки, Віктор Вітусевич із Зарудинець. А у змаганнях з армреслінгу трійка лідерів склалась із Віктора Вітусевича, Ігора Фіялко та Станіслава Янченка.
Кульмінацією свята стали змагання з перетягування каната, де перемогу здобула команда десантників, подолавши супротив збірної Сквирщини та ветеранів Березянки.
Значну допомогу в організації та проведенні турніру надали головний суддя змагань Юрій Ратушний та головний секретар Петро Симон.


Переглядів: 874 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 kulunka  
0
Всі дівки позбігалися б!!!!!!! biggrin biggrin biggrin

2 Хельга  
0
)) стронг-мени. Щось не чула, щоб в нас проводився районний турнір з арм-реслінгу. А було б цікаво, я думаю...

1 kulunka  
1
Мммм.... мени такі))))) biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100