Головна » 2010 » Грудень » 9 » Хроніка подій
10:20
Хроніка подій
30.11. У ході розслідування кримінальної справи було встановлено, що марки акцизного збору на горілці «Пшенична» в Ружині підроблені. Порушено кримінальну справу, слідство триває.
Під час проведення огляду одного з домогосподарств в Ружині у місцевого жителя 1990 р. н. працівники міліції виявили та вилучили подрібнену зелену масу ззовні схожу на рослину коноплі. За вказаним фактом порушено кримінальну справу, слідство триває.
2.12. Жителька смт Ружин 1993 р. н. незаконно збула громадянину К. 1986 р. н. наркотичний засіб (коноплю). За вказаним фактом порушено кримінальну справу, слідство триває.
3.12. У Крилівці місцевий житель 1942 р. н. з поля ПСП АФ «Світанок» викрав 2 мішки качанів кукурудзи. Порушено кримінальну справу, слідство триває.
Громадянин К. 1983 р. н. у смт Ружин протягом тривалого часу не виплачує аліменти, ніде не працює і не надає будь-якої допомоги дитині. Порушено кримінальну справу, слідство триває.

Переглядів: 762 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
На горілчано-конопляному фоні, крадіжка кукурудзи виглядає трохи незвично, а якщо точніше, то це - бовдурство. Та найбільше мене вражає досить юний вік розповсюджувачів і покупців коноплі. Невже ця зараза таки добралася до Ружина?! Просто жах!
А от громадянин К 1983 року народження - просто бидло, якому ще в дитинстві потрібно було відрізати самі здогадуєтеся яку частину тіла. Вибачте за грубі слова, просто я дуже болісно сприймаю, коли ображають дітей.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100