Головна » 2011 » Березень » 25 » Кубки з волейболу
14:04
Кубки з волейболу

Винахідником того волейболу, який ми знаємо і любимо, є мешканець американського міста Холіока В.Морган. Саме йому в 1895 році спало на думку підняти звичайну тенісну сітку на висоту трохи більше за 2 метри й перекидати через неї баскетбольну камеру. Навряд чи Морган зміг передбачити, що з часом ця гра завоює стадіони всіх континентів і стане однією з найпопулярніших.

В Роставицькій загальноосвітній школі проведено два розіграші кубків з волейболу. Спочатку за кубок до Дня Захисника Вітчизни змагались чоловіки та юнаки. Участь у змаганні взяли чотири команди: «Студент» (студенти навчальних закладів), «Зірка» (мешканці села), «Педагог» (вчителі) та «Школяр» (учні школи).

Півфінальні зустрічі закінчились перемогами команд «Студент» та «Педагог». Вони і зустрілись у вирішальному матчі. Цього року, оскільки цей турнір став традиційним і проводиться не вперше, перемогу святкували студенти. Їм і було вручено кубок. Гарну гру показали Вадим Савчук, Олег Бортнік, Віталій Жовтун, Василь Вировий, Віталій Лоскучерявий.
Під час розіграшу «Кубка Весни», до свята 8 Березня, показали свою любов до «крилатого» м’яча жінки та дівчата школи.
Першу свою гру команда «Джерело» (вчителі) виграли у команди «Юність» (10-11 класи) з рахунком 2:0, а другу гру програли з рахунком 1:2 команді «Шок» (9 клас). Остання і стала володарем кришталевої вази.
Всі три гри були цікавими, напруженими, безкомпромісними і навіть з однохвилинними перервами для коригування дій. Перемогу святкували Юлія Шарлай (капітан команди), Наталія Бухало, Людмила Саківська, Ріта Бухало, Людмила Гнатюк, Марина Преворчук.
За допомогу у проведенні змагань дякуємо депутату районної ради Сергію Миколайовичу Данильцю.

Вікторія БОНДАР,

член учнівського парламенту

Переглядів: 735 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100