Головна » 2010 » Грудень » 16 » Кубок Ружина виграла «Нива»
09:30
Кубок Ружина виграла «Нива»
Завершився спортивний сезон 2010 року. Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту, районна федерація футболу, відділ освіти за підтримки райдержадміністрації та районної ради уживали заходів, передбачених Програмою розвитку фізичної культури та спорту району на 2007-2011 роки.

У районі відбувалися спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи. Зокрема, проведено традиційний кубок пам’яті Г.Ф.Деркача з хокею, кубок пам’яті Заслуженого працівника сільського господарства України М.М.Гибала з баскетболу, кубок Перших Комунарів з шахів, кубок «Пролісок» на відкриття футбольного сезону. Традиційно, провели ряд спортивно-масових заходів до Дня Перемоги: футбол, шахи, настільний теніс, міні-футбол. Спортивними змаганнями вшанували пам’ять видатних земляків. А саме, розіграли Кубок пам’яті М.В.Єлькіна (с. Білилівка), Кубок пам’яті воїнів-інтернаціоналістів В.М.Дзюбка (с. Вчорайше), І.В.Жилка (смт Ружин) з волейболу, В.А.Матвійчука (с. Бистрик) з баскетболу, Кубок пам’яті Заслуженого механізатора України М.К.Зіневич (с. Ро=ставиця) з футболу. Також відбулися змагання юних футболістів «Вуличний футбол-2010», спортивно-масові заходи з нагоди Дня Незалежності України: футбол, шашки, шахи, міні-футбол, гирьовий спорт, армреслінг, спортивно-масові заходи до Олімпійського Дня бігу та Олімпійського тижня, турнір з міні-футболу на кубок районної газети «Ружинська земля», новорічний турнір з міні-футболу, першість району з футболу, кубок району з футболу, кубок «Золота Осінь» на закриття футбольного сезону, спортивно-масові заходи до Дня працівника фізичної культури та спорту, змагання на «Суперкубок по футболу», районні Спартакіади школярів, допризовної та призовної молоді, змагання серед учнів ДЮСШ, «Юніор», спортивно-масові заходи до Дня Молоді – шахи, шашки, гирі, армреслінг, біг, футбол.
Наші спортсмени взяли участь у кубку України з бодібілдингу, де вибороли 2 місце, у змаганнях юних футболістів «Даруйте дітям радість» у м. Скадовськ, обласній Спартакіаді допризовної та призовної молоді, школярів, галузевих Спартакіадах держслужбовців, працівників медустанов, газового господарства, пошти та Укртелекому. Взяли участь у обласному чемпіонаті з футболу серед ветеранів та у І лізі першості області. На запрошення команд інших районів та областей брали участь у товариських турнірах та кубках.
Слід відзначити серед колективів фізкультури загальноосвітніх шкіл Ружинську, Вчорайшенську, Ягнятинську, Білилівську, Березянську, Карабчиївську, Зарічанську, Топорівську школи. Серед сільських колективів фізкультури активну участь у спортивному житті району беруть Березянська, Вчорайшенська, Роставицька громади. Не відстають і підприємства, установи та організації ра-йону – райдержадміністрація, районна центральна лікарня та відділ освіти. Серед кращих тренерів-викладачів варто відмітити добру роботу М.Ф.Горобця, І.В.Волченка, П.М.Симона, М.В.Скрипнюка, О.І.Маркітана.
Серед ігрових видів спорту в районі домінує волейбол, баскетбол, футбол, міні-футбол. Чемпіонами району з футболу стала команда ФК «Дизельтех» зі Сквири, друге місце виборола «Нива» з Березянки, третє – «Ветеран» з Ружина. Кубок Ружина виграла команда «Нива» Березянка.
Володимир АГЕЄВ

Переглядів: 971 | Додав: kulunka | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100