Головна » 2011 » Квітень » 4 » Люди об’єднані спільною метою
14:40
Люди об’єднані спільною метою

На сьогоднішній день у ВВД ФССНВ в Ружинському районі працює 3 людини, які об’єднані однією спільною метою – надати допомогу людям, які попали в біду на виробництві, роблять усе від них залежне, аби скалічені життям і виробництвом люди відчули свою соціальну захищеність, повірили у краще майбутнє.

Кравчук Віктор Володимирович займає посаду начальника відділення в Ружинському районі, також за сумісництвом працює страховим експертом з охорони праці.


Десять років займає посаду головного бухгалтера Куліш Лілія Леонідівна, також жінка займається реєстрацією внесків. Вона саме та людина, яка зацікавлена не тільки в результатах своєї праці, а також вболіває за надходженням страхових внесків від страхувальників – роботодавців, надає консультації роботодавцям, які стають на облік.

З травня 2007 року головним спеціалістом з відшкодування шкоди потерпілим працює – Басараб Оксана Володимирівна, яка займається  проведенням виплат щомісячних грошових сум в разі часткової чи повної втрати працездатності, щомісячних страхових виплат особам, що мають на це право у разі смерті потерпілого, медико-соціальних виплат.

Станом на 1 березня 2011 року у відділенні виконавчої дирекції Фонду  перебувають на обліку 93 справи потерпілих.

Законодавством України застрахованим особам гарантується широкий спектр медико-соціальних послуг від Фонду, а саме: санаторно-курортне лікування, забезпечення технічними засобами реабілітації, автомобілями, оздоровлення у лікувально-профілактичних закладах, виплати на постійний, сторонній та побутовий догляди. Крім того, Фонд за призначенням лікарів забезпечує потерпілих протезно-ортопедичними виробами, необхідними лікарськими засобами, окулярами, слуховими апаратами, зубопротезуванням, тощо.

Своєю щоденною працею, небайдужим ставленням до людей, терпінням та людяністю працівники відділення втілюють в життя основні принципи со-ціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання . Пріоритетним завданням спе-ціалістів відділення виконавчої дирекції Фонду в Ружинському районі є турбота про людей, які отримали травми на виробництві, створення умов для їх повноцінного соціально захищеного життя.

Переглядів: 903 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100