Головна » 2010 » Грудень » 23 » Людське життя – це найсокровенніший дар Божий
18:00
Людське життя – це найсокровенніший дар Божий
Учні та вчителі Вербівської ЗОШ І-ІІ ст. активно долучилися до проведення місячника знань правил безпеки життєдіяльності, який проводився у листопаді. Основною метою заходів цього місячника було повторення правил вуличного руху, правил протипожежної безпеки, правил поводження з незнайомими, легкозаймистими предметами та речовинами, електроприладами. Учні пригадали, як надавати першу допомогу при кровотечах, вивихах, переломах, обмороженні.
У 1-3 класах проводилися бесіди «Обережно, гриби!», «Дорога із дому до школи».
Четвертокласники взяли активну участь у проведенні вікторини з правил руху велосипедистів. З учнями 6-7 класів було проведено бесіди «Профілактика пожежі», «Дорога і ми», «Правила поведінки з електричними і газовими приладами». Учні 8-9 класів взяли участь у практичному занятті «Евакуація класу під час небезпечних ситуацій».
Всі учні школи взяли активну участь у проведенні конкурсу малюнків на теми: «Вогонь – наш друг, вогонь – наш ворог», «Будьте обережні на воді», «Юні рятувальники». Переможцями конкурсу стали Назар Марчук, Микола Присяжнюк, Богдана Кравченко.
Віка Кулибаба здобула перше місце у конкурсі на кращий вірш.
З учнями 7-9 класів було проведено диктант «Правила пожежної безпеки».
На завершення місячника учні розробили пам’ятку «Правила пожежної безпеки в школі й вдома».
Людське життя – це найсокровенніший дар Божий. Воно дорожче за всі цінності земні і небесні. Тож любімо, цінуймо і бережімо його.

Галина ПРИСЯЖНЮК

Переглядів: 1027 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100