Головна » 2011 » Березень » 25 » Настільний теніс – сімейна гра
14:07
Настільний теніс – сімейна гра

Щаслива сім’я – сім’я, де панує любов батьків до дітей, де діти цінують і поважають батьків. В такій сім’ї кожен завжди готовий підставити надійне плече, подати руку допомоги в потрібний час.

В Роставицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів уже традиційним став сімейний турнір з настільного тенісу. Заявки на участь у змаганнях подали десять дуетів (пар). Між ними точилась напружена боротьба, ніхто не хотів здаватись. Коли один з партнерів програвав, другий святкував перемогу. Розпочиналась гра в парах. Отут і потрібно було продемонструвати сімейну надійність, взаємовиручку, допомогу, витримку і наполегливість. Не всім це вдавалось.

Призерами турніру стали: І місце – М.Руссу та І.Руссу; ІІ місце – Л.Саківська та В.Саківський; ІІІ місце – М.Вировий та В.Вировий. За волю до перемоги були відзначені В.Ковальчук та В.Ковальчук. А відкриттям і несподіванкою цього турніру стали В. Бурба і його сестричка Альона.
Всі вони нагороджені грамотами та цінними подарунками, які люб’язно надали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Н.М.Пилипчук та В.В.Агеєв. Дирекція школи вдячна їм за підтримку. Бажаємо, щоб у кожній сім’ї традицією були ранкова зарядка, гімнастика, вправи з м’ячем, неординарні ходи шаховими фігурами. Адже здорова розумна сім’я – це здорове міцне суспільство.

Адміністрація Роставицької школи

Переглядів: 667 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100