Головна » 2011 » Березень » 4 » Не довіряйте шахраям
14:18
Не довіряйте шахраям
Надмірна довірливість – наш перший ворог, який працює на руку шахраям. У багатьох випадках величезних утрат могло б і не бути, якби сама жертва проявила хоч трохи більше обережності. Коли вашу домівку відвідала невідома особа і під будь-яким приводом просить пожертвувати кілька гривень, часто це буває звичайною вигадкою, добре продуманою історією. 

Не користуйтеся послугами незнайомців для придбання дефіцитних товарів, вирішення питання щодо оформлення реєстрації, отримання житла, встановлення телефону, вступу до вищого навчального закладу та інших подібних послуг. Будьте обережні в тих випадках, коли незнайомець розповідає вам, що його попросили ваші сусіди щось для них придбати і просить оплатити послуги. 
Чимало шахрайств пов’язано з продажем дорогоцінних покупок. Так протягом лютого випадки шахрайства не оминули й населення нашого району. 10.02.2011 р. близько 15 години в смт Ружин невідома жінка, скориставшись надмірною довірою одного з місцевих жителів, шляхом обману заволоділа грошима в сумі 5200 грн. і зникла в невідомому напрямку. 26.02.2011 року близько півдня один з жителів с. Мовчанівка став черговою жертвою шахраїв, до якого завітала невідома жінка й запропонувала автомобіль, за який необхідно розрахуватися негайно на дуже вигідних умовах. На радощах чоловік легко віддав 8000 грн., а коли збагнув, що його обманули, шукати вже не було кого.
Будьте пильними і не байдужими. В разі отримання будь-якої інформації з приводу шахрайства, чи підозрілих незнайомих осіб, звертайтеся до Ружинського районного відділу міліції для швидкого реагування на повідомлення.


Переглядів: 680 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100