Головна » 2010 » Грудень » 2 » Обіцяний концерт відбувся у Черемусі
09:57
Обіцяний концерт відбувся у Черемусі
Концерт ансамблю української пісні «Щербів» відбувся днями в Черемусі. Ще восени, під час урочистого запалення газу, голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук пообіцяв жителям Черемухи, що їхнє село з концертом неодмінно відвідає районний самодіяльний колектив.

Цього дня, незважаючи на холодну осінню погоду, до нещодавно відремонтованого місцевого клубу завітали всі бажаючі насолодитися виступом районних артистів. Для невеличкого села ця подія стала знаковою, адже люди уже навіть не пам’ятають, коли вони отак, всі разом, збиралися на концерт. 
На свято завітали голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський, заступник голови РДА Н.П.Петрик, керівник апарату РДА А.М.Марущак та сільський голова О.М.Лікарчук.


– Дуже багато проблем у нас виникало під час будівництва газопроводу до вашого села, але разом ми змогли здолати всі негаразди, а завдяки згуртованості та спільній праці відремонтували місцевий клуб, замінили в ньому вхідні двері на сучасні. Я хочу запевнити вас, що буду робити все можливе, аби ви постійно відчували нашу турботу, – наголосив під час вітального слова голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук.
– Черемуха – село особливе. Адже не в кожному селі проходить залізниця, є асфальтована дорога та природній газ. Мабуть, саме із таких невеличких сіл, як із маленьких потічків, формується й наша держава. А тому ми робитимемо все для того, щоб села розвивалися, створювалися нові робочі місця, відновлювалося тваринництво тощо. А сьогодні сподіваємося, що підготовлений артистами концерт зігріє ваші душі та серця, – зазначив голова районної ради Б.О.Ходаківський.
Усіх присутніх привітали заступник голови райдержадміністрації Н.П.Петрик та керівник апарату РДА А.М.Марущак, які вручили сільському голові святковий коровай. А, в свою чергу, О.М.Лікарчук, як справжній господар, після закінчення концерту почастував усіх глядачів хлібом, випеченим ружинськими хліборобами.
Аліна ЗІНЬКОВА


Переглядів: 737 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/13
Всього коментарів: 4
4 kulunka  
0
biggrin biggrin biggrin Це точно)))))))

3 Kolega  
0
Це ж не дивно, коли неїсти морозива років 10, то навіть помащене гірчицею ескімо буде солодшим за мед. Знаєш, прочитав сьогодні цю статтю і чомусь так добре стало на душі, так світло і радісно за людей, які уже давно своєю працею заслужили на такий подарунок. Я маю на увазі газ, ну і концерт теж.

2 kulunka  
0
)))))) Таких щасливих людей я вже давненько не бачила. Для них звичайний концерт став настільки масштабною подією!!!!!))))))))))))

1 Kolega  
0
Щиро радію за жителів Черемухи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100