Головна » 2010 » Грудень » 16 » Патріотичний обов’язок – захист України
09:58
Патріотичний обов’язок – захист України
Процеси формування патріотичної свідомості молодого покоління є складним і суперечливим і підпорядковується соціальним умовам, політичним та соціальним чинникам.

З метою підготовки юнаків до військової служби, підне-
сення престижу українського війська у Чорнорудській ЗОШ І-ІІ ступенів 3 грудня було проведено вечір для старшо-класників «Моя відповідальність за Захист Батьківщини». Організатори заходу мали на меті довести юнакам, що саме їм в майбутньому доведеться виходити на чати і з мужністю Вітчизну, матір, жінку Захищати.
Було створено дві команди: «Олімпієць» та «Формула 1».
Команди представили інсценізації «Сімейна ситуація», демонстрували свою силу і спритність у таких конкурсах, як «Висмикни мотузку», «Обери ремесло», «Штовхання ядра» та інші. Нелегко було здобути перемогу у конкурсі «Футбол у парі». Єдиний гол у ворота суперника вдалося забити восьмикласнику Юрію Данилюку. Своє вміння піклуватися про жінку хлопці демонстрували у конкурсах «Сотвори та одягни жінку». Звучали пісні патріотичного спрямування «Моє село», «Пісня про тата», «100 днів до наказу». В кінці свята кожен учасник одержав нагороду в номінаціях: «Лицар глядацьких симпатій» – О.А.Курка, «Містер Сила» – А.О.Войтушенко, «Містер Елегантант» – М.С.Маленівський, «Містер Гармонія» – М.В.Прохоренко, «Містер Честь» – Є.В.Прохоренко, «Містер Швидкість» – О.А.Шаповал, «Містер Спритність» – Д.В.Гаєвський, «Містер Ерудит» – М.С.Комісарчук.
Велику подяку хочеться виразити родинам С.П.Маленівського, В.О.Фіщука, З.К.Рябої, О.А.Юхимовича, Ю.Б.Моргуна за участь та підготовку до свята.
К.Д.ФРАНЧУК,
заступник з навчально-виховної роботи


Переглядів: 799 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100