Головна » 2011 » Квітень » 29 » Подвійна перемога гімназистів
11:23
Подвійна перемога гімназистів

Щороку в квітні відбуваються змагання юних інспекторів руху та дружин юних пожежників-рятувальників. Їх спільно з райвідділами ДАІ, міліції, МНС проводить відділ освіти РДА. Відбулись турніри і цього року.


Залучення широкого загалу  школярів до участі в заходах спрямоване на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, виховання у дітей поваги до таких відповідальних професій, як інспектор руху та рятувальник, формування навиків правильного поводження з вогнем, вибухонебезпечними предметами, поведінки під час стихійного лиха, безпечної поведінки на водоймах, у побуті, коли власному життю чи життю оточуючих загрожує небезпека.
Відповідно до спільних наказів начальника відділу освіти В.Г.Федорчука, начальника відділу ДАІ С.В.Столітнього та начальника районного відділу ГУ МНС Украни В.А.Федоровича відбулись зональні та районні змагання.
Переможцями зональних змагань юних інспекторів руху стали команди Ягнятинської, Дерганівської, Голубівської, Вчорайшенської, Зарудинецької, Вер-бівської шкіл і Ружинської гімназії.


Переможцями зональних змагань дружин юних пожежників-рятувальників стали команди Мовчанівської, Дерганівської, Голубівської, Вчорайшенської, Зарудинецької, Вільнопільської, Карабчиївської шкіл і Ружинської гімназії.
На районних змаганням серед ЮІР перемогу виборола команда з Ружина. На другому місці Голубівчани, на третьому – команда з Зарудинців.
Ружинські гімназисти завоювали лідерство також і серед команд ДЮПР. У трійку кращих увійшли вчорайшенські та зарудинецькі школярі.
П’ятнадцятого квітня 2011 року в Бердичеві відбувся ІІ етап ХVІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників-рятувальників. На цьому фестивалі команда ДЮПР Ружинської гімназії «Екстрім» серед семи районів області посіла четверте місце.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 697 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100