Головна » 2011 » Квітень » 29 » Правоохоронці отримали Подяки
11:04
Правоохоронці отримали Подяки

Напередодні 25 – ї річниці Чорнобильської трагедії у райвідділі УМВС України в Житомирській області відбулася зустріч особового складу райвідділу, пенсіонерів – правоохоронців, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС з головою райдержадміністрації В.С.Бондарчуком, головою районної ради Б.О.Ходаківським, заступником голови РДА І.І.Семенчуком.

В перші дні після аварії на ЧАЕС разом з тими, хто ліквідову-
вав наслідки аварії, були відкомандировані для охорони громадського порядку працівники міліції. Вони несли службу у тих населених пунктах, звідки евакуйовувалось населення. Згодом допомагали мисливцям відстрілювати тварин у тридцяти кілометровій зоні. Працівники Ружинського райвідділу також несли службу на уражених територіях. Зараз вони уже на заслуженому відпочинку. Але не поривають зв’язків між собою, часті гості серед колишніх колег.
Володимир Володимирович Кича, Павло Миколайович Лозовий, Володимир Іванович Капітанчук, Микола Іванович Ковальчук, Володимир Сергійович Слободенюк, Олександр Степанович Матвійчук та інші правоохоронці забезпечували порядок на територіях, уражених радіацією. Під час зустрічі з молодшими колегами вони поділились спогадами про той далекий, небезпечний період.
Від обласного управління, райдержадміністрації та районної ради учасники ліквідації наслідків аварій на ЧАЕС – правоохоронці отримали Подяки.
Під час зустрічі голова райдержадміністрації висловив пропозицію щодо встановлення в селищі пам’ятного знака на вшанування тих ліквідаторів та потерпілих від аварії, які не дожили до цього дня.


Переглядів: 613 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100