Головна » 2011 » Квітень » 4 » Ремонтні роботи дитсадка почнуться найблищим часом
15:53
Ремонтні роботи дитсадка почнуться найблищим часом
Дитячий садочок відремонтують за кошти районного бюджету, про це повідомив сільський голова О.З.Опалінський на сході села в Малій Чернявці. У зборах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Н.П.Петрик, головний спеціаліст відділу пенсійного забезпечення Р.І.Ковтун, завідувач юридичного сектору Держкомзему у Ружинському районі О.О.Галушко та бухгалтер пайового відділу у Ружинському районі ПСП АФ «Світанок» Р.Б.Гергарт.
Очільник громади повідомив, що в минулому році ко-
штом місцевого бюджету було встановлено склопакети в сільській раді та бібліотеці, виготовлено кошторисно-проектну документацію на дитячий садок, для загального використання місцевих жителів викопано криницю в селі Першотравневе, закуплені меблі в бібліотеку та придбано 2 холодильники у фельдшерські пункти. Також сільський голова подякував керівнику ПСП АФ «Світанок» Т.В.Засусі за заміну 18 вікон в Малочернявській школі.
– У цьому році з місцевго бюджету виділені кошти на встановлення паркану на кладовищі, – розповідає О.З.Опалінський. – Також плануємо збудувати танцювальний майданчик біля залу відпочинку. З державного бюджету виділені кошти на газопровід до села Першотравневе. На ремонтні роботи під’їздної дороги від Малої Чернявки до Малих Нізгірців і Першотравневого також планується виділення коштів. Наше село – наша домівка, про яке ми разом з вами піклуємось та оберігаємо. Тож хочу щиро подякувати всім жителям, які допомогли у розчистці дикорослих дерев та прибиранні сміття на кладовищі, – наголосив Олександр Зифридович.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 753 | Додав: zmya | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100