Головна » 2011 » Березень » 25 » Розпочався місячник благоустрою
14:05
Розпочався місячник благоустрою


Головою райдержадміністрації В.С.Бондарчуком прийнято розпорядження №149 від 15 березня 2011 року «Про наведення належного санітарного стану, благоустрою територій населених пунктів та автошляхів району, поліпшення архітектурного вигляду об’єктів».

Згідно даного розпорядження до 26 квітня необхідно провести роботи по санітарній очистці і благоустрою населених пунктів та автошляхів.
Як і в минулі роки, обсяги робіт великі. Необхідно навести належний санітарний стан та облаштувати вулиці, громадські місця, кладовища, пам’ятні знаки та обеліски загиблим воїнам, здійснити ремонт фасадів приміщень, розчистити дерева та кущі, прибрати сміття на берегах річок та виконати ряд інших робіт. Тому до наведення порядку залучатимуться працівники установ, підприємств та організацій, а також категорія людей, які знаходяться на обліку у ра-йонному центрі зайнятості.
Створено штаб по координації дій та контролю за проведенням робіт по благоустрою, санітарній очистці населених пунктів та автошляхів району, який очолив голова РДА В.С.Бондарчук. За об’єктами по організації та контролю за проведенням робіт закріплені заступники голови райдержадміністрації та начальники відділів РДА.

Встановлено єдиний санітарний день на території району – п’ятницю.

Василь Кащук


Переглядів: 660 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.8/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100