Головна » 2010 » Грудень » 16 » Сім’я і школа… Школа і сім’я…
10:00
Сім’я і школа… Школа і сім’я…
З сім’ї починається шлях дитини до пізнання світу, свого становлення як особистості, шлях до шкільного навчання. Тому так важливо робити кроки назустріч один одному. 25 листопада в Зарічанській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято «Сімейна казочка», де дійовими особами були батьки і учні 3 класу.


Назва свята віддзеркалює його мету «Сімейна», тому що сім’я – це наша гавань, притулок, затишок, місце, де завжди нас чекають, люблять, приймають нас різними, де ми набираємося сил і енергії.
«Казочка», тому що це слово нагадує нам про щасливе і безтурботне дитинство, про час, коли в кожного було багато надій і впевненість, що все обов’язково буде як загадав.
Так хотілося, щоб це свято здружило сім’ї, зайвий раз надало дітям впевненості в беззаперечній любові і підтримці батьків, а дорослим акторам (батькам) нагадало дитячі мрії і зміцнило віру в себе і в те, що все обов’язково буде добре.
Чудовими голосочками розпочали святкове дійство Софія Бринзюк з мамою Оленою Анатолівною піснею «Казка». Повноправними господарями свята були фея Мудрості і фея Знань (Маша Кучерук з мамою Оксаною Володимирівною). Зіпсована книжка (Катя Редюк) нагадала про правила поводження з книгою. А цікаві завдання від казкових персонажів,яких зіграли Тетяна Басараб і її мама Ірина Володимирівна змусили батьків і дітей згадати улюблені казки дитинства. Не обійшлося і без святкових телеграм від поштаря Пєчкіна і його пташечки, (Оля Пилипенко і мама Оксана Степанівна). Завітали на свято і королева Казок з Незнайком (Вікторія Рудзевич і мама Валентина Леонідівна), Всезнайко (Іван Воронюк). А казка «Солом’яний бичок» допомогла розкрити приховані таланти батьків і дітей. Автор – Оксана Володимирівна Шморгун, а її син Богдан грав роль Ведмедя. Віталій Володимирович Телятник чудово передав почуття і дії Діда, а його донечка Віталіна – Лисички. Вдягнена в український одяг Валентина Іванівна Руденко майстерно зіграла роль Бабусі, а її син Анатолій – роль Бичка. Як завжди, підтримала свого сина Людмила Анатоліївна Бугай у ролі мудрого Їжачка, а її Вадим – Зайчика. Толя Щербатюк добре справився з роллю Вовка.
Свято «Сімейна казочка» – це освідчення любові до своєї сім’ї, бажання зробити для неї щось приємне.
А.І. ЄВДУН

Переглядів: 658 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100