Головна » 2011 » Квітень » 4 » Сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини забезпечена підтримка
15:55
Сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини забезпечена підтримка
Засідання дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах відбулося нещодавно

у райдержадміністрації.

Заслухавши інформацію директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк, щодо сім’ї з Дерганівки, дорадчим органом було прийнято рішення зняти з соціального супроводу родину у зв’язку з подоланням складних життєвих обставин, без виведення із Загального банку даних та рекомендовано сільському голові тримати цю сім’ю під контролем. Родину з Немиринець, яка більше року була під соціальним супроводом комісія також вирішила зняти у зв’язку з подоланням скрутних життєвих обставин. З тієї ж причини із соціального супроводу було знято сім’ю з Зарудинець та рекомендовано виконкому сільської ради тримати родину під постійним конторолем та надавати посильну допомогу у вирішенні життєвих проблем.
У зв’язку з складним житловим та матеріальним становищем, яке склалося в сім’ї з Черемухи, члени комісії вирішили взяти під соціальний супровід родину і надати сім’ї необхідну гуманітарну допомогу. Заслухавши інформацію А.М.Скрипнюк та врахувавши зауваження і пропозиції виступаючих, дорадчим органом було прийнято рішення взяти під соціальний супровід сім’ю з Немиринець, а службі у справах дітей райдержадміністрації здійснювати контроль за умовами виховання та догляду дитини.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 916 | Додав: zmya | Рейтинг: 4.6/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100