Головна » 2011 » Березень » 11 » Спортивний турнір пам’яті вчителя
10:17
Спортивний турнір пам’яті вчителя
23 лютого, коли в нашій державі традиційно святкується День захисника Вітчизни, у Дерганівській школі відбувся спортивний турнір, яким вшанували пам’ять колишнього вчителя фізкультури і трудового навчання Миколи Володимировича Пивовара. Адже саме цей педагог найкращі роки свого життя віддав дітям, виховуючи в них людяність, доброту, майстерність і любов до спорту.

На змагання також були запрошені колишні випускники Дерганівської школи, які в різні роки проходили строкову війскову службу, як в Радянському Союзі, так і в незалежній Україні. 
Розпочався захід із вражаючої розповіді М.І.Мазура про військовий корабель, на якому він служив, про дружній візит до В’єтнаму та про жахіття, які довелося йому побачити під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Про війну в Афганістані, про те, що доводилося переживати там радянським солдатам, розповів військовий медик В.П.Гуменюк. Про новітні технології зв’язку діти довідалися із вуст зв’язківці О.О.Кравчука та О.М.Пивовара. А С.І.Кирилішин посвятив школярів у тонкощі служби у військах протиповітряної оборони.
Учні школи та гості взяли участь у спортивному турнірі з настільного тенісу, шахів, шашок тощо. Перемогу у змаганнях з тенісу здобув вихованець М.В.Пивовара – М.І.Мазур, а із школярів найспортивнішими виявилися п’ятикласники.
Після закінчення спортивних змагань усіх присутніх піснями та віршами привітали С.Савчук, С.Давидюк, Я.Мудрак, В.Пасічник, К.Веретіна, Ю.Павлюк та вчитель музики Л.П.Кримовська.

Олександр КРАВЧУК,

Віра ПОЛІЩУК

Переглядів: 520 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100