Головна » 2010 » Грудень » 16 » Тепло татусевих долонь
10:10
Тепло татусевих долонь
Свято з нагоди Дня Збройних Сил України відбулося в Зарічанській ЗОШ I-II ступенів 7 грудня. Учні 1,2 та 4 класів під керівництвом вчителів молодших класів Т.А.Погорілої, О.А.Купчук та С.А.Мартинюк підготували конкурсно-розважальну програму на тему: «Тепло татусевих долонь». Конкурсантів нагородили грамотами.


– Шановні чоловіки, прийміть від нас найкращі побажання: будьте мужніми, терплячими і гідними слів «справжній чоловік», – привітала всіх чоловіків, які зібралися на святі, ведуча та вчителька 4 класу Світлана Анатоліївна Мартинюк.
Розпочалося свято піснею «Тато і мама» у виконані дев’ятикласників. Потому на сцену вийшли найменші учасники виступу, учні молодших класів, вони привітали своїх батьків найщирішими та найтеплішими словами.
Для проведення конкурсу обрали вісім команд: «Надійні» в складі Романа Чуфіна та його доньки Олени Костюк, учениці 4 кл., «Енергійні» – Андрій Гладський з братом Валентином учнем 4 кл., «Наполегливі» – Віктор Короткий з сином Андрієм, учнем 2 кл., «Сильні» – Сергій Більський з донькою Анастасією, ученицею 2 кл., «Кмітливі» – Анатолій Ільніцький з донькою Уляною, ученицею 2 кл., «Дружні» – Василь Микульський з сином Юрієм, учнем 1 кл., «Винахідливі» – Василь Підсаднюк з сином Артуром, учнем 1 кл., «Веселі» – Юрій Шуляк з донькою Ольгою, ученицею 1 кл.
Ведуча свята провела цікаві конкурси з командами. Батьки показали, наскільки знають своїх дітей: із зав’язаними очима їм довелося на дотик впізнати саме свою дитину. Силою мірялись татусі в наступному завдані: піднімаючи своїх дітей на руках найбільшу кількість раз. У конкурсі «Тати на кухні» не залишили своїх дітей голодними: годували їх смачною вівсяною кашею. Тати показали, що можуть не тільки їсти, але й співати – піснею «Розпрягайте хлопці коні» команди зачарували гостей і вчителів, присутніх на святі. Конкурсанти не переставали дивувати глядачів спритністю, талановитістю та вмінням передавати свій досвід меншому поколінню. На закінчення конкурсів четвертокласники подарували всім присутнім танок, після якого школярка Вероніка Шуляк виконала пісню «Лучше папы в мире нет». Глядачі щиро вболівали та аплодували конкурсантам.
На завершення члени журі підбили підсумки. В результаті перемогла дружба між командами. Учасників нагородили грамотами відповідних категорій.
Директор школи Віра Мефо-діївна Божко ще раз привітала всіх чоловіків зі святом та побажала, аби діти проводили більше часу з батьками, адже батьки це найрідніші та найцінніші люди, які у них є. А також побажала міцного здоров’я, витримки та наполегливості як батькам, так і дітям.

Наталія ШУЛЯК


Переглядів: 1100 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100