Головна » 2011 » Березень » 18 » У Верхівні Визначили Міс коледжу
09:54
У Верхівні Визначили Міс коледжу
Краса врятує світ, писав М.Достоєвський. Можливо, і справді ці слова знаменитості мають сенс. Коли лютневого морозного вечора пролунав «Квітковий вальс» у стінах Верхівнянського коледжу і на сцені з’явилися красуні-студентки, які взяли участь у конкурсі «Міс коледжу – 2011». Цей виховний вечір був присвячений жіночій красі, у ньому юні конкурсантки могли проявити себе, перукарями, кухарями та танцівницями.



Учасниці до цього вечора готувались з хвилюванням, з нетерпінням чекали, коли ж випаде нагода показати свої можливості.
Вечір відкрили ведучі Валентина Сущук та Віктор Оранський – студенти другого курсу. Вони теж зробили неабиякий внесок у підготовку свята вечора.
Було обране незалежне журі, а саме:
Леоніда Іванівна Хрущ – бібліотекар, учасниця художньої самодіяльності;
Людмила Альфредівна Орловська – викладач предметів фітопатологія, інтегрований захист та домашня економіка;
Тамара Федорівна Сійчук – викладач іноземної мови, любительниця бальних танців;
Олена Станіславівна Ящук – лаборант, дослідниця модних тенденцій.
Зал був переповнений, на конкурс прийшли подивитись та підтримати учасниць одногрупники та друзі, батьки донечок.
І от настала довгоочікувана мить – на сцені з’являються учасниці конкурсу.
Першою на сцену вийшла третьокурсниця Олена Стрільчук, за нею першокурсниця Маргарита Пехшвелашвілі, другокурсниця Любов Пинзеник, другокурсниця Інна Балабіна, другокурсниця Світлана Курівська, першокурсниця Наталія Дорош, першокурсниця Яна Григорович, третьокурсниця Алла Кушим, другокурсниця Юлія Гаврилюк, та першокурсниця Вікторія Горбатюк.
Кожна з учасниць підготувала свою візитівку, в якій розповідала про себе, свої уподобання.
І в першому ж конкурсі лідерство отримали Маргарита Пехшвелашвілі, Олена Стрільчук та Люба Пинзеник.
У другому конкурсі наші красуні мали змогу відрекомендуватися майстринями у приготуванні страв. Кулінарні фантазії наших юних господинь приємно вразили журі, адже вони не тільки приготували страви, а й змогли гідно їх представити на огляд глядачів. Смакові якості журі оцінило справедливо. Адже кожна страва була неповторною і за оформленням. Отож конкурсантки і це завдання вправно виконали.
Коса – дівоча краса. Ще в дитинстві, коли мама заплітала кіски донечки, вона приказувала: «Коси до п’ят, дівка до гряд. Косам стрічечки, дівці женишки». Цими словами ведучі розпочали третій конкурс.
Третім завданням конкурсанток було спробувати себе в ролі перукаря. З допомогою своїх асистенток учасниці повинні були за 5 хвилин зробити зачіску, назвати та захистити її.
Підтримала учасниць піснею Ірина Васильчук.
Зачіски вийшли елегантними, цікавими та неповторними.
В перервах між конкурсами пісенні вітання глядачам дарували Ліля Гук та Вікторія Синицька.
За підсумками трьох конкурсів лідерство утримували Маргарита Пехшвелашвілі, Олена Стрільчук та Люба Пинзеник.
У фінальному конкурсі наші панянки повинні були показати себе вправними танцівницями вальсу.
Кожна з конкурсанток на свій розсуд обрала мелодію вальсу, адже їх різнобарв’я таке велике. І ось наші учасниці по черзі з’являються на сцені з партнерами, кожна з них уособлення краси, ніжності, елегантності.
Кожна з них впевнено йде до цієї маленької перемоги у своєму житті.
Лунають один за одним мелодії танцю, кожна з учасниць виконує свої па з партнерами, а серце тремтить від переживань, хто ж них отримає цю перемогу…
І ось довгоочікувана мить – журі оголошує результати. Отож у номінації «Міс коледжу – 2011» визнана студентка першого курсу групи ВП–11 Маргарита Пехшвелашвілі, «Віце – міс коледжу 2011» стала Олена Стрільчук, студентка третього курсу групи ЗР–31. Кожна з учасниць отримала подарунок на згадку про свою маленьку перемогу.



Переглядів: 951 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
О, жіноча краса! Пригадую, як many years ago, коли директором коледжу був незабутній Володимир Гнатович Чернега, мені часто, по-роботі звичайно, доводилося бувати у Верхівні. Так от, кладучи руку на серце, можу впевнено сказати, що коледж може без угризінь совісті може пишатися не лише Ганськими-Бальзаками, а й своїми чарівними красунями-студентками. І якщо хочете на власні очі побачити яка саме краса врятує світ, їдьте у Верхівню!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100