Головна » 2011 » Квітень » 18 » Весняне прибирання у розпалі
10:42
Весняне прибирання у розпалі
Розчистка парків, кладовищ та посадок активно проводиться в селах району. Як повідомила Княжицький сільський голова В.П.Стрільчук, проведена зачистка дикорослих дерев та сухого бур’яну на кладовищах у Княжиках та Сахнах.

– За кошти приватного підприємця М.С.Хмельницького закуплена фарба на поточний ремонт пам’ятників загиблим у роки Великої Вітчизняної війни та огорожу навколо них, – розповіла Валентина Петрівна. – Як тільки дозволять погодні умови, ремонтні роботи будуть завершені.
Також весняні очисні роботи проводять на території Дерга-нівської сільської ради. Як розповіла сільський очільник А.Ц.Зінькова, за участі працівників та депутатів сільської ради та місцевих мешканців розчищено від чагарників кладовище та приведено у відповідний санітарний стан територію навколо сільської ради. Наводити порядок у селі допомагали голова ППФГ «Лаванда» В.В.Зіньков та приватний підприємець Л.В.Яринчина, які надали сільськогосподарську техніку для вивезення сміття. Проведена щорічна вирубка 2 км посадки вздовж автотраси Кременець – Біла Церква.
– Наступне, що планує зробити наша громада, це встановлення воріт та огорожі на кладовищі, – розповідає Антоніна Цезарівна. – Всі матеріали вже виготовлено, тому огорожу буде встановлено в найближчий час.

Юлія МАКОВЧУК


Переглядів: 662 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100