Головна » 2010 » Грудень » 23 » Відповідальна на роботі та турботлива вдома
18:01
Відповідальна на роботі та турботлива вдома
Головний спеціаліст-юрисконсульт Ружинського районного центру зайнятості Тетяна Григорівна Панащенко – людина працьовита та відповідальна, вольова і водночас привітна та усміхнена. Зовні це стильна і ділова жінка, впевнена в собі та в своєму майбутньому, та при розмові з нею відразу відчуваєш ніжність та тепло її душі, а в її очах відблискують промені щастя та радості.
Основним завданям юрисконсульта є організація правової роботи в районному центрі зайнятості, спрямованої на правильне застосування, неухильне виконання та запобігання порушень законодавства України та інших нормативно-правових документів. 
Народилась Тетяна Григорівна в Ружині, в родині медичних працівників. Тут виросла та за-кінчила школу з «золотою» медаллю і одразу ж пішла в самостійне життя. Мама з татом не хотіли, щоб Таня ішла по їхній стежці, адже це важка та кропітка робота. Тому дівчина вступила до Хмельницького технологічного інституту на спе-ціальність інженер-економіст. Після навчання одразу ж повернулася до Ружина, де й розпочала у 1992 році працювати спеціалістом в центрі зайнятості.


За направленням обласного центру зайнятості протягом 1993–1995 років навчалася в Київському інституті післяди-пломної освіти і отримала другу вищу освіту за спеціальністю економіст-правознавець. Від- тоді й працює на посаді головного спеціаліста-юрис- консульта.
Одразу ж на її жіночі тендітні плечі лягла велика відповідальність. Саме вона забезпечує облік і зберігання текстів законодавчих та нормативних актів; бере участь у підготовці господарських договорів з іншими підприємствами, установами та організаціями; веде претензійно-позовну роботу, надаючи оцінку правовим претензіям, що пред’явлені центру зайнятості; бере участь у здійснені організаційно-практичних заходів щодо зміцнення трудової дисципліни, збереження державної власності, соціального захисту працівників центру зайнятості; бере участь у забезпеченні правової освіти керівників та працівників центру зайнятості. Люди звертаються до неї за консультаціями, вона надає юридичні послуги безробітним, працюючим, тим хто іде на скорочення. За час роботи неодноразово була нагороджена обласними грамотами та шість разів підвищувала кваліфікацію. Довіряючи їй, односельці у 2010 році обрали Тетяну Григорівну депутатом Ружинської селищної ради.
Ще з дитинства Тетяна Григорівна любить та має чудовий дар малювати. Навіть після школи мріяла поступати до технічного інституту на модельєра, але подруга відговорила її від цієї професії.
– Пам’ятаю, як у 90-х роках нас було лише четверо в колективі, а зараз нас уже 15. Вісімнадцять років я працюю в центрі зайнятості, та жодного разу не пожалкувала, що вибрала професію юрисконсульта. Я люблю свою роботу, ставлюсь до неї відповідально та серйозно. Адже багато хто та що залежить від моєї праці, – розповіла Тетяна Григорівна.
Не зважаючи на серйозність в своїй роботі, вона залишається завжди люблячою та лагідною дружиною чоловіку Сергію, турботливою мамою своїм двом синам. Олександр вже студент третього курсу, а Тарас ще навчається в шостому класі та після школи чекає своїх маму й тата додому. Чудова та дружна родина надихає її працювати з любов’ю та поспішати додому після тривалого робочого дня. Прокидаючись раненько, вона готує сніданок, відправляє меншого сина до школи, чоловіка на роботу, та й сама поспішає на роботу. Вміло справляється Тетяна Григорівна, як на роботі так і в дома.
Наталія ШУЛЯК 

 
Переглядів: 596 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100