Головна » 2011 » Березень » 11 » Вияв громадської свідомості
09:57
Вияв громадської свідомості

Шановні жителі району!

З року в рік все більше наших земляків сумлінно виконують конституційний обов’язок, декларуючи отримані доходи з яких не утримувався податок. Адже це один із провідних обов’язків громадян перед державою і суспільством. Держава може сподіватися на поступ і процвітання, на успішне вирішення покладених на неї завдань лише за умови солідарної відповідальності її громадян.

Подання декларації – це не тільки конституційний обов’язок кожного громадянина, а й можливість добровільної сплати податків, від рівня якої залежить стан місцевих бюджетів і соціально економічний розвиток регіонів та добробут громадян.
Декларування доходів – звичайна практика в кожній країні світу, причому в розвинутих країнах з ринковою економікою подання декларацій здійснюється вже не одне століття і також є обов’язком кожного члена суспільства.
Висловлюю сподівання, що вияв громадської свідомості жителі району витримають з честю, і кожен, хто підпадає під вимоги декларування, виявить відкритість і сумлінність і у визначений термін до 30 квітня 2011 року прозвітується в органах державної податкової служби.

В.О.ІШУТІН,

заступник начальника Ружинського відділення
Попільнянської МДПІ


Переглядів: 556 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100