Головна » 2011 » Березень » 18 » Вільнопільські «Фараони» у Вишневому
09:52
Вільнопільські «Фараони» у Вишневому
Вечоріло… 4 березня близько 18 години почалооживати село Вишневе. Діти весело повискакували на двір, щебетали, гомоніли… Матусі, ласкаво пестили малечу, бабусі маленькими кроками ішли до сільського клубу, адже така подія – прем’єра показу вистави М.Коломійця «Фараони», яку демонстрували актори села Вільнопілля. Всі з нетерпінням чекали цієї події. І ось час настав – на сцену вийшов режисер Ю.В.Артемій, який ввічливо представив весь акторський склад, з яким глядачі
познайомились тісніше…

У ролі Торона виступав Олександр Яремчук, якому дове-
лося на сцені і хліб місити і різати «мову, зозулясту курку» та ще й наставляти і вчити інших чоловіків різним жіночим премудростям і Дружиною йому, як і по життю так і на сцені стала Надія Яремчук, яка вміло вертіла керувала чоловіком, весело частувала подруг та уміло приспівувала. Невгамовного Ониська майстерно зіграв Олександр Сосуля, весела вдача, якого вмить збадьорила публіку, вірною дружиною залишилась і на сцені Ольга Сосуля.
М.Семчук – зіграв закоханого, ніжного і щедрого Грицька, а об’єкта - кохання Катерину – молоду, красиву дівчину зіграла Ірина Загребельна. В турботливого батька Оверка перевтілився Віктор Чуян.
Аристархом став Іван Перлин, кумедний, невгамовний актор, а його другою половинкою стала Лариса Гладишко, яка у фіналі виконала пісню (разом із Ольгою Сосулею і Надією Яремчук) під акорди гітари. Головихою відчула себе Т.Волинець. У образ Корнія довелось увійти Миколі Франчуку. Ну, а самим молодшим актором був Павлік Гладишко, що виконував роль виконавця.
Взагалі, ця театральна вистава піднімає актуальну проблему сьогодення – важку щоденну жіночу працю, яка не помітна на перший погляд.
Захоплююче театральне дійство! Тут не було малих і великих ролей, тут кожен актор доклав максимально зусиль, що в результаті дало цілісну життєву картину, яка відкриває очі на вирішення проблем родинних взаємин.
Декорації, одяг та артистичність героїв додавало виставі життєвості.
Хочеться від щирого серця подякувати всім учасникам, організаторам, акторам, дизайнерам, декораторам, які доклали багато сил, енергії, для того, щоб ми зустріли їх талант «Фараонів» на сцені. Хочеться подякувати і за те, що ви не забуваєте нас – своїх сусідів. Ми раді зустріти Вас і ще раз, адже це такий позитивний заряд. Це чудовий спосіб привітати жінок і ми раді якби це стало традицією і ви приїздили до нас із своїми прем’єрами. Дякуємо, за ваш ентузіазм, відданість і мудрість, з нетерпінням чекаємо з вами зустрічі.
По закінченню вистави голова Вишнівської сільської ради Н.П.Козак подякувала і привітала з наступаючим святом жінок і підкреслила, що це не тільки майстерно зіграна вистава, але й незвичайне дійство.

З вдячністю жителі с.Вишневе


Переглядів: 629 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Як людина, коріння якої і по материнській, і по батьківській лінії проростає з Вільнопілля, мені дуже приємно за своїх земляків. Так тримати, шановні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100