Головна » 2011 » Березень » 11 » Зустріч поколінь у Чорнорудській школі
10:30
Зустріч поколінь у Чорнорудській школі
Швидко біжать роки, але в кожного випускника назавжди в пам’яті залишаться шкільні друзі, однокласники, вчителі. Кожного року, в першу суботу лютого, Чорнорудська ЗОШ І-ІІІ ст. відкриває двері випускникам. І куди б їх не закинула доля, вони, мов ластівки, знову прилітають до свого гнізда – до рідної школи. 10, 20, 30 років промайнули, як один день. 


Ще зовсім недавно сиділи за партами, а сьогодні поріг рідної школи переступають їхні діти, онуки. Вечір спогадів, вечір зустрічей повертає назад у дитинство. Голубими птахами у святковому залі злітали задушевні, щирі слова, струшуючи спокій, маревне мерехтіння спогадів, що бентежать думку, чарують душу, навівають згадку про прожиті роки. Слова вдячності і любові чути звідусіль. Випускники 1981 року вітали присутніх вчителів та свого класного керівника Жваву Тамару Федорівну. З різних куточків нашої батьківщини з’їхались випускники 1991 року. Приємним сюрпризом для вчителів, і в першу чергу для класного керівника Коломієць Броніслави Федорівни, став виступ Гнатюка Романа та Маленівського Сергія. У їх виконанні звучали пісні «Соловонька» та «Білий цвіт черемхи». А випускниця 2001 року Андрощук Наталія прочитала власні вірші, у яких з теплими і щирими словами вдячності зверталася до своїх наставників-вчителів.


І знову, як і 10 років назад, класний керівник Більська Олена Миколаївна, провела випускників до класної кімнати, де кожен поділився своїми досягненнями.
Гарним подарунком для всіх випускників школи став концерт, який підготували учні під керівництвом Гнатюка Анатолія Михайловича. Лунали пісні у виконанні учня 11 класу Рузанова Юрія, шестикласників Каменчука Вадима, Кравчука Назара, Іщук Марії, Царук Наталії. Музичним дарунком для батьків стали пісні «Присвята батькам» у виконанні Гнатюка Романа та «Лагідна пісня», яку подарувала наймолодша учасниця Каркоцька Юлія.
А старша група учнів у складі Кукайло Кристіни, Утченко Олени, Мазур Марини та Намись Наталії піснею «А роси падають в траву» вітали всіх випускників, які зустріли своє перше кохання ще в школі. Чарівними ведучими вечора були вчителі, в минулому також випускники нашої школи, Іщук Любов Петрівна та Маленівська Олена Володимирівна.
Директор школи Дмитрук Ніна Петрівна висловила слова вдячності випускникам за те, що не забувають своїх вчителів і щороку, відклавши всі свої справи, приїжджають на зустріч, а також сказала, що школа і надалі буде підтримувати цю традицію.
Приємно згадати, що сьогодні 8 випускників є вчителями Чорнорудської ЗОШ І-ІІІ ст., які продовжують засівати зерна добра в дитячі душі.
Вечір зустрічі випускників лишив тільки найкращі спогади у всіх присутніх випускників та вчителів.

О.М.Більська, 
вчитель української мови Чорнорудської школи

Переглядів: 1278 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100