Головна » 2010 » Серпень » 21 » Березянська «Нива» – володар кубку Ліги «Юніор»
10:00
Березянська «Нива» – володар кубку Ліги «Юніор»
Цікавими і майже однаковими за перебігом подій на футбольному полі виявилися півфінальні матчі між «Олімпійцем», Ружин і «Маяком», Білилівка та «Нивою», Березянка і «Авангардом»,Топори.
Незважаючи на те, що фавори-
тами рахувались «Олімпієць» і «Нива», саме ці команди пропускали першими. На 19-ій хвилині матчу Максим Міськов, а на 44-ій хв Василь Прокопчук виводили «Маяк» вперед, на 30-ій хв Олександр Кича та на 48-ій хв СергійОрищенко зрівнювали рахунок. Складалося враження, що переможця доведеться визначати серією післяматчевих пенальті. Але розв`язка наступила на 62-ій хв, коли О.Кича вивів свою команду вперед, а на 63-ій хвилині Ю.Грек закріпив успіх. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Олімпійця» з рахунком 4:2.
Пропустивши гол на 8-ій хв (В.Сивак), «Нива» доклала максимум зусиль і виборола перемогу у «Авангарда» з рахунком 2:1 (В.Мельник, 35-а хв, М.Кошак, 51-а хв).
Літня спека не стала на заваді фінальному матчу між «Олімпійцем» та «Нивою». Привітали спортменів голова райдержадміністрації В.С. Бондарчук та голова районної ради В.Ц. Саківський. У привітанні вони відмітили позитивну динаміку розвитку спорту у районі, важливість спорту у гармонійному розвитку людини, пообіцяли в подальшому ще більше приділяти увагу фізичному вихованню молоді, висловили вдячність за-сновникам кубку: В.Зайчуку, В. Галішину, В. Пасічнику, В. Проскурову, О.Репічу та С. Шкурлатівському.
«Спекотним» виявився і сам матч. Гол, забитий на 14-ій хвилині капітаном «Ниви» Сергієм Шатайлом, розпалив пристрасті. Не йшла гра у жодної команди. На 20-ій хвилині втратив шанс зрівняти рахунок Юрій Грек, який не влучив у ворота «Ниви» з вигідної позиції. Протягом усієї гри команди створили мінімум гольових моментів. З наближенням кінця матчу не витримали нервового напруження тренери команд і один з суддів. І лише фінальний свисток припинив непередбачуване продовження цього нервового напруження, подарувавши радість перемоги тренеру та гравцям «Ниви» та гіркоту розчарування тренерам та гравцям «Олімпійця».
Необхідно відмітити, що ці команди 29 серпня 2010 року знову зустрінуться у двобої. Чемпіон Ліги «Юніор» 2010 року ружинський «Олімпієць» та володар перехідного кубка Ліги «Юніор» березянська «Нива» розіграють Суперкубок Ліги «Юніор». Гра відбудеться на стадіоні СК «Ружинський» (с.Заріччя). Початок об 11-ій годині.
Оргкомітет та засновники кубку запрошують усіх любителів футболу відвідати цей матч.
Олександр Репіч
Переглядів: 692 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100