Головна » 2011 » Грудень » 1 » День студента відсвяткували у Верхівні
11:26
День студента відсвяткували у Верхівні

Найкращими роками людини, які сповнені безтурботністю і радістю, є студентські роки. У вищому навчальному закладів хто знаходить нових друзів, інші – кохання, а дехто, можливо, - ділових партнерів. Навчання в коледжі, технікумі чи інституті – це одна із найважливіших сторінок історії нашого життя. І цінувати потрібно кожну його мить, адже ці роки ми будемо згадувати, як одні із найяскравіших сторінок нашої життєвої книги.


День студента відзначили у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного коледжу минулого тижня. З подарунками на свято завітали начальник відділу сім’ї, молоді і спорту РДА Н.М.Пилипчук та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк. Ніна Миколаївна привітала студентів зі святом і разом із Аліною Миколаївною вручили найкращим його вихованцям цінні подарунки. Студенти на вдячність подарували гостям музичний концерт.
Куратор групи ВП-41 В.В.Міщук висловив щиру подяку місцевим підприємцям С.А.Мальованому та Ю.М.Огородньому за надані кошти на організацію свята.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 1449 | Додав: zmya | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100