Головна » 2011 » Січень » 4 » Добра і злагоди у Новому році
11:08
Добра і злагоди у Новому році


Вихованці Будинку дитячої творчості Анна Федорович, Ольга Григорчук, Крістіна Чміль(учениці четвертого класу Ружинської гімназії) разом з керівниками гуртків Катериною Сівоздрав та Володимиром Пеньківським привітали працівників ружинських установ та організацій з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Діти подарували обереги та новорічні вироби, виготовлені власноруч, співали новорічні пісні та побажали всього найкращого в наступному році.

Голова райдержадміністрації Володимир Бондарчук разом із заступником Наталією Петрик подякували за привітання та вручили дітям солодощі.


Солоденьке – дітям


Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський, селищний голова В.І.Жарський та заступники голови РДА П.І.Пилипчук, Н.П.Петрик, І.І.Семенчук напередодні Нового року відвідали всі дошкільні заклади району. Гості привітали дітей з наступаючими святами та вручили їм солодкі подарунки.


Яскравими вогниками заясніла Немиринецька ялинка


Урочисте відкриття ялинки відбулося напередодні Нового року в Немиринцях. Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, сільський голова В.Д.Сіротка, генеральний директор ДП «Агрофірми «Ян» Л.М.Пономаренко, начальник відділу заготівлі лікарської сировини С.Ф.Красніцький та начальник відділу контролю якості В.В.Насілаєва привітали усіх працівників Немиринецького заводу та мешканців села з наступаючими святами. Побажали здоров’я, творчого натхнення, тепла й достатку в кожній родині.

Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 798 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100