Головна » 2011 » Червень » 3 » Нехай доля буде доброю
10:39
Нехай доля буде доброю

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розставання зі школою, рідними, друзями, вчителями, батьками. Тільки вчора останнім акордом шкільної симфонії відлунали екзамени. Залишилися позаду і світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвінка. Все це позаду, а попереду – самостійне життя.


Радісно розправляти крила і боляче лишати такі рідні  місця, де пролетіло 17 трепетних, неповторних літ.
27 травня у Верхівнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок. Схвильовані і радісні першокласники почули його вперше в житті, а по-справжньому останнім він став для випускників 2011 року. Наступного дня відбулось урочисте свято – випускний вечір. Одинадцять випускників отримали атестати зрілості і полинули у самостійне життя. 28 травня атестати отримали: Віолета Бондаренко, Альона Войтюк, Сніжана Габрусь, Іван Гуртовенко, Марія Деркач, Анастасія Пащенко, Майя Пляс, Юрій Чагаров, Сергій Чудаков, Анна Щерба, а також Юлія Линник, яка була нагороджена золотою медаллю.
Спочатку випускники подякували рідній школі за 11 років навчання, потім, за старим звичаєм, батьки, тримаючи рушники, провели своїх дітей до будинку культури, де їх з хлібом-сіллю зустрів сільський голова А.В.Гуменюк. Випускників привітали начальник відділу освіти РДА В.Г.Федорчук, директор школи В.В.Гаврилюк, завуч В.О.Фризюк, класний керівник В.М.Пилявська, перша вчителька Г.А.Пащенко.
Під час свята батькам вручили букети з жита та квітів. Наприкінці вечора батьки, благословляючи дітей у дорогу, подарували їм коровай і обсипали житом. Закінчився вечір чудовим прощальним вальсом. І знову проходячи під рушниками, випускники вирушили у незвіданий світ. Закінчився вечір, настав світанок, уже колишні 11-класники розійшлися по домівках, а далі розлетяться по світу, шукаючи своєї долі. Нехай доля буде доброю у них, нехай їм у житті засяє зіронька, яка приведе їх до щастя, нехай всі мрії збуваються, а удача завжди крокує поряд.
Юлія ЛИННИК

Переглядів: 731 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100