Головна » 2010 » Серпень » 5 » Перехідний кубок Ліги «Юніор» з футболу
14:54
Перехідний кубок Ліги «Юніор» з футболу

Започатковано новий футбольний турнір у Ружинському районі. Під егідою районного футбольного клубу «Ружин», президентом якого є Віктор Федорович Зайчук, стартував розіграш перехідного кубка Ліги «Юніор» з футболу. Засновниками кубка стали приватні підприємці В.Ф.Зайчук, В.І.Пасічник, В.І.Галішин, депутати районної ради С.К. Шкурлатівський, В.В.Проскуров, О.С.Репіч.

Фінансову підтримку проведенню турніру надали депутати районної ради А.А.Масюк, В.В.Рябуш.
Вперше в офіційному матчі взяла участь команда «Магілан», с.Зарудинці, яка створена і фінансується приватним підприємством «Магілан», (керівник А.А.Масюк). Тренує команду тренер ДЮСШ, голова районної федерації футболу Л.П.Маслюк.
У турнірі беруть участь 9 команд, тому в 1/8 фіналу команди «Магілан» і «Надія», яка зайняла останнє місце у першості району з футболу, розіграли між собою місце у чвертьфіналі турніру. У двобої зійшлися команди одного професійного рівня, тому перший тайм був відзначений малорезультативною грою. Лише на 26-ій хвилині Роману Волинцю вдалося відправити м’яч у сітку воріт суперника. Саме цей гол буде зафіксовано в історії як перший гол цього турніру. Після перерви гра набула змісту відкритого футболу. Обидві команди, забувши про захист, усіма силами пішли на штурм воріт суперника. За 35 хвилин тайму м’яч побував у сітці воріт вісім разів. При цьому хет- тріками відзначилися Микола Гуляс та Олександр Радзіцький, який на 70-ій хвилині з одинадцятиметрової позначки поставив останню крапку у цьому матчі, зафіксувавши рахунок 6:3.
Рахунок матчу міг бути іншим, якби на 43 хвилині матчу Микола Остапчук реалізував пенальті, призначений у ворота «Надії» за зупинку м’яча руками на лінії воріт захисником мовчанівської команди. Але м’яч пройшов над перекладиною воріт.
У чвертьфіналі кубка зустрічаються наступні пари команд: «Олімпієць», Ружин – «Надія», Мовчанівка, «Нива», Березянка – «НІБУЛОН», Бистрик, «Сокіл», Ягнятин – «Маяк», Білилівка, «Авангард», Топори – «Зоря», Голубівка.
Олександр Репіч

Переглядів: 905 | Додав: zmya | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100