Головна » 2011 » Січень » 13 » Перемогу здобула вчителька Білилівської гімназії
05:50
Перемогу здобула вчителька Білилівської гімназії
Конкурс «Вчитель року – 2010» у номінації «Початкові класи» відбувся в Ружинській гімназії 4 січня. Вчителі молодших класів продемонстрували свою творчість, талановитість, поділились своїм професійним досвідом та життєвою мудрістю. Конкурсантів нагородили грамотами.


– Шановні колеги, прийміть найкращі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим, – розпочала програму методист РМК, голова журі Валентина Григорівна Шевчук. – Бажаю вам та вашим родинам щастя, здоров’я, достатку, вихованих та здібних учнів, взаємного порозуміння з батьками, а також бажаю, щоб у цьому році звершились всі ваші бажання!
У конкурсах взяли участь вчителі Білилівської гімназії Надія Анатоліївна Гергарт, Вчорайшенської ЗОШ I-III ступенів Людмила Петрівна Івашкевич та Ружинської гімназії Лілія Миколаївна Шуляк.
Ведучі та організатори свята, вчителі молодших класів Зарічанської школи С.А.Мартинюк, Т.А.Погоріла, О.А.Купчук та А.І.Євдун провели низку пізнавальних конкурсів з учасниками, розповідаючи при цьому цікаві легенди. Вчителі творчо та яскраво охарактеризували професійні портрети один одного. У конкурсі «Педагогічні ситуації» учасники виявили свій педагогічний такт, знання вікової психології, володіння власними емоціями та вміння обирати вірні рішення. У кожної вчительки свій підхід до уроку та до учнів. Так, за допомогою казки та малюнків Л.П.Івашкевич проводить урок літератури, а загадками, віршами та схемами Л.М.Шуляк навчає дітей української мови. На уроці математики Н.А.Гергарт зі своїми учнями вивчають дії додавання і віднімання, використовуючи фрукти та квіти та наспівуючи веселу пісеньку про математичні знаки.
Працьовиті та винахідливі, вони завжди вміють розподіляти час для праці та відпочинку. Конкурсанти не переставали дивувати присутніх талановитістю та вмінням передавати свої знання меншому поколінню.
Підтримали та привітали своїх колег вчителька Зарудинецької ЗОШ С.В.Куслінська, читаючи монолог «Вчительська доля», вчителька Ружинської гімназії С.М.Стрільчук, виконавши пісню «Бажаю щастя», віночком поетичних рядків привітала всіх зі святом вчителька Немиринецької ЗОШ Н.А.Сіра.
За висновками журі, перше місце посіла Надія Анатоліївна Гергарт, яка й стала «Вчителем року - 2010». Подякувавши всім за підтримку, Надія Анатоліївна привітала всіх зі святами, побажала міцного здоров’я, щастя та сімейного затишку. Друге місце розділили між собою Людмила Петрівна Івашкевич та Лілія Миколаївна Шуляк. Валентина Григорівна Шевчук вручила всім учасникам грамоти відповідної категорії та подякувала вчителям Зарічанської школи за проведення та організацію свята, вручивши їм лист-подяку. На закінчення свята вчитель музики Ружинської гімназії В.М.Мороз та вчителька молодших класів Т.В.Гудзь привітали присутніх музичним дарунком.
Наталія ШУЛЯК

Переглядів: 720 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100