Головна » 2011 » Грудень » 15 » Подяка
19:54
Подяка
18 жовтня 2011 року мене спіткало велике горе, мій син потрапив в ДТП.
Ця звістка облетіла все наше селище. Перш за все, я хочу щиро подякувати бригаді швидкої допомоги, а особливо кваліфікованому фельдшеру Молявчику Сергію Олексан-дровичу, який надав йому першу медичну допомогу прямо в автомобілі швидкої.
За кожну хвилину життя мого сина боролися кваліфіковані спеціалісти лікарні. Від душі дякую за чуйність, доброту головного лікаря М.П.Зозулю, лікарям О.А.Боденчуку, О.А.Павліку, М.С.Поповському, О.Л.Первушину, І.С Ніко-лайчук, І.Й. Швайгеру та багатьом іншим лікарям, колективу реанімаційного відділення.
Дякую колективу реанімаційного та нейрохірургійних відділень Житомирської обласної лікарні, а особливо лікарю-нейрохірургу Юрію Миколайовичу Павлюку, які доклали максимум зусиль, щоб спасти життя мого сина.
Не залишили на одинці мене з бідою колеги по роботі. Щиро дякую усім працівникам ветмедицини району за матеріальну допомогу, а особливо начальнику управління ветмедицини в Ружинському районі Василю Степановичу Тимчуку, начальнику районної ветеринарної лікарні Тадеушу Донатовичу Пеньківському за їх турботу, чуйність та доброту.
Дякую усім сусідам, родичам, кумам, знайомим, друзям за матеріальну та моральну підтримку.
Нехай Господь Бог посилає Вам здоров’я, береже Вас і ваші сім’ї від усяких бід, щоб у ваших домівках завжди був спокій та благополуччя.
Низький уклін і велике материнське спасибі Вам, люди добрі.
З великою подякою
Лідія Щербатюк

Переглядів: 836 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100