Головна » 2011 » Червень » 3 » З Новим літом!
10:32
З Новим літом!
Якщо зранку Вас бере у свої обійми теплий вітерець, а протягом дня над головою світить яскраве сонечко. Якщо спів пташок не перестає лунати з вулиці, день стає довшим, а ніч коротшою – приходить щось нове. Нове життя, нове Літо! А разом з ним літні канікули у дітей, сезон відпусток у дорослих та незабутні прогулянки під зоряним небом.
«Лідерами продажу» є холодні напої та морозиво, а щедрий врожай ягід та фруктів дає сповна насолодитися своїми соковитими плодами. Довгі штани та теплі кофтинки змінюються на легкі сукні, спіднички, шорти та майки. Шкіра набуває іншого кольору, бо завдяки щоденним сонячним ваннам вона стає засмаглою.
А ще починається пляжний бум! Погодьтесь, так приємно освіжитися у воді, коли температура повітря сягає +350 С. Тому найпопулярнішими місцями відпочинку є моря, річки, озера чи власні басейни, адже вода – це найкращий друг у спекотну пору року.
Для любителів активного відпочинку можна відправитися в ліс чи в гори, взяти з собою великі рюкзаки, намет і найголовніше – гарну компанію. І не забувайте про спортивні ігри, а саме: футбол, баскетбол, волейбол, бадмінтон, теніс та інше, адже завдяки їм Ваше тіло буде у гарній формі і час проведете з користю.
Тому бажаю усім позитивних емоцій, гарних компаній, нових знайомств та вражень, чудового відпочинку, веселого настрою і безмежного щастя. З Новим літом!
Аліна КОЛОМІЄЦЬ

Переглядів: 672 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100