Головна » 2011 » Січень » 13 » З Новим роком, український народе!
05:43
З Новим роком, український народе!
З давніх-давен Україна славиться величними традиційними святами. Найочікуваніше – свято Нового року. Його люблять і діти, й дорослі. Напевно, тому, що на Новий рік ми отримуємо подарунки. Це свято дарує людям надію на краще життя.
24 грудня веселими колядками розпочалися Новорічні розважально-ігрові програми для дітей Чорнорудської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Господар (Д.Гаєвський) та господиня (О.Фіщук) у вишиванках вітали односельців з Новим роком.
Дійства відбувалися у три тури, відповідно до віку дітей.
Організаторами Новорічного ранку дошкільнят та дітей молодших класів були саме батьки. Це: Олена Олексіївна Поліщук, Катерина Іванівна Постоюк, Наталія Романівна Томчук, Надія Олексіївна Теренюк, Наталія Миколаївна Циз, Олена Олександрівна Климчук. Вони разом з вчителями-класоводами одягли костюми казкових героїв таких, як Снігова Королева, Баба Яга, Снігуронька, Дід Мороз та подарували своїм дітям не лише хвилини веселого відпочинку, а й дали можливість повірити у дива.
Учні 5-7 класів вдячні Н.М.Циз, організатору новорічних розваг, яка запросила на свято групу підтримки в образі Вакули, Солохи, Оксани з твору «Вечори на хуторі біля Диканьки». Запам’яталися учням середньої ланки конкурси «Веселі шаровари», «Склади речення», «Приготуй тісто для святкового торта». Дарували своїх батьків піснями Катерина Нехца (5 кл.), Вітя Ященко (5 кл.), Аліна Циз (3 кл.).
Мабуть, найбільше глядачів зібрав новорічний вечір для старшокласників. На ньому були присутні не лише батьки, а й випускники нашої школи минулих років, сільський голова Олександр Володимирович Гутівський.
Найбільше сподобався гумористичний діалог Карпа та Лавріна, сценка «Куми про цілющі властивості полунички» та «Новорічна». Хочеться відзначити артистизм М.Прохонка (8 кл.), М.Маленівського (8 кл.), О.Шаповала (9 кл.), О.Курки (9 кл.), Ю.Моргун (9 кл.).
Вдячні учні 8 кл. своєму класному керівнику О.О.Климчук за підготовлену казку – п’єсу «На балу у Попелюшки».
На закінчення з вітальним словом виступив директор школи О.М.Боричевський, який сказав, що подарунки з найкращими побажаннями всі учні школи одержали від Героя України, народного депутата Тетяни Володимирівни Засухи. А випускниця нашої школи, переможець кущового огляду художньої самодіяльності Анна Мельникова вітала всіх присутніх піснею «Кароока Україна».
Нехай для всього вкраїнського народу радісним буде цей рік, хай щастя несе і надію, добробут у кожну родину.
К.Д.ФРАНЧУК


Переглядів: 890 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100