Головна » 2010 » Серпень » 5 » Зустрілися через 40 років
14:59
Зустрілися через 40 років
Що не кажіть, а однокласники — це на все життя. Це святість. Це — неповторність. І скільки років тобі б не було, твій клас повертає тебе у найдорожчі, найщиріші миті дитинства, почуття першого кохання, захоплень, найвірнішої дружби. Одним словом, твій клас — це класно!І щасливо задумана А.М.Цішевською зустріч стала справжнім подарунком для нашого класу. Скільки сил і часу було для цього затрачено, знає лише Тоня, але класна зустріч вдалася.
Зустрілися однокласники у рідному селі Княжики — зустріч трепетна і незабутня. Гостинно вітала колишніх школярів оселя класного керівника Віри Талимонівни По-ліщук, бо Сахнівська середня школа, яку ми закінчували, не збереглася. В один день теперішні вже дідусі і бабусі стали раптом дітьми: сміялися, пізнаючи один одного за якимись ледь вловими рухами, голосом, темпераментом. Але впізнали один одного. А раділи справді — як діти — своїй любій вчительці Вірі Талимонівні, яка живе тут таки, у Княжиках.
Сім наших однокласників пішли в небуття… А ті, хто зміг приїхати на цю зустріч — Іван Бояренко, Галина Лобай, Антоніна Цішевська, Галина Дідук, Василь Баранівський, Анатолій Ткачук, Олександр Соколовський, дали один одному слово зустрітися через п’ять років, тож запрошуємо випускників Сахнівської середньої школи 1970 року випуску взяти участь у зустрічі.
Всі ми збережемо у пам’яті прекрасну мить зустрічі з однокласниками, з нашою дорогою вчителькою Вірою Талимонівною, яка наступного тижня — 25 липня — святкує День народження, тож принагідно всі ми, її колишні учні, вітаємо її з цим днем!
Летять роки, мов чайки над водою,
А разом з ними — доля непроста.
В цей День народження бажаєм,
Щоб дожити Вам до ста!
Житній колос дозріва для хліба,
Для краси цвіте у полі квітка,
Для польоту — лебідь і лебідка,
А людина — для добра і щастя.
Тож прийміть від нас оці вітання:
Зичимо здоров’я міцного,
Найдорожчого скарбу людського.
Хай рідні й знайомі Вас поважають,
Руки натруджені втоми не знають.
Хай роки ідуть, а сили не тануть,
Онуки ростуть, а обличчя не в’яне.
Хай будуть в житті лиш теплії слова,
Хай щодня хмеліє голова
Від щастя, радості, добра!

Переглядів: 1115 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Як ви відповісте, коли вас запитають про те, чи можна подорожувати у часі? Звичайно – ні. І будете не праві, бо насправді таку подорож може здійснити кожен. Щоправда, лише у минуле. Для цього не потрібно мати під рукою машину часу чи будь-який інший фантастичний прилад. Достатньо, щоб у нашому житті були небайдужі нам люди, з якими знову і знову хочеться зустрітися, події, які приємно згадувати, місця, в яких хочеться частіше бувати.
Зустрічі шкільних і унівеситетських впускників, колишніх колег по роботі та друзів, які давно не бачилися, дають можливість поринути у вир минулих подій, обновити у пам’яті окремі, часто уже призабуті, епізоди, згадати тих, хто вплинув на нашу подальшу долю і вибір життєвого шляху. Саме ці зустрічі і є подорожами у часі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100