Головна » 2011 » Січень » 13 » ЗВІТ про результати базового відстеження результативності регуляторних актів – розпоряджень голови районної державної адміністрації «Про ор
05:44
ЗВІТ про результати базового відстеження результативності регуляторних актів – розпоряджень голови районної державної адміністрації «Про ор
Прийняття розпоряджень обумовлено значною напругою на ринку праці району та з метою розвитку зайнятості населення, запобігання розвитку безробіття, захисту безробітних та членів їх сімей від негативних наслідків безробіття, покращення їх матеріального стану.
Заходи з базового відстеження виконуються на основі статистичної інформації, яка ведеться районним центром зайнятості. Станом на 1.01.2011 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 699 осіб, що на 9% менше, ніж на 1.01.2010 року. До громадських робіт в 2010 році залучено 262 особи, на 2011 рік планується залучити 290 осіб та встановити квоту з працевлаштування осіб, які потребують соціального захисту в кількості 12 осіб.
Враховуючи значний рівень безробіття в районі, що становить 5% працездатного населення працездатного віку та навантаження на одне робоче місце на ринку праці, яке на даний час складає 48 осіб, виникла потреба прийняття розпорядження, що регулює зайнятість населення.
Оцінка результатів реалізації регуляторних актів та ступеня досягнення визначених цілей буде відображена у звіті про повторне відстеження їх результативності.
Заступник голови райдержадміністрації Н.П.Петрик

Переглядів: 586 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100